L'Wren Scott: Ποιο προϊόν έχει πάντα στην τσάντα της;

L'Wren Scott: Ποιο προϊόν έχει πάντα στην τσάντα της;

Και γιατί δεν μπορεί χωρίς αυτό;

Το λανσάρισμα του πρώτου αρώματός της και η αποκλειστική συνεργασία της με το Barneys New York, την έφερε έντονα στο προσκήνιο. Σε αυτή τη συνέντευξή της στο elle, η σχεδιάστρια-και σύντροφος του Mick Jagger- L'Wren Scott μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί και το one and only που έχει πάντα μαζί της (αν και την ημέρα της συνέντευξης, το είχε ξεχάσει σπίτι!).


«Θεέ μου, λατρεύω το αναζωογονητικό σπρέι Beauty Elixir της Caudalie. Σήμερα το ξέχασα στο σπίτι και έχω συγχιστεί, το χρειάζομαι αυτή τη στιγμή- ο καιρός ξηραίνει την επιδερμίδα μου. Επίσης, αγαπώ τα έλαια. Την ημέρα φοράω το ColbertMD Illumino Face Oil, που είναι σούπερ ελαφρύ και εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Το βράδυ, και στις πτήσεις, φοράω κάτι πιο πλούσιο, συνήθως το Rodin Olio Lusso.

Κατά τα άλλα, έχω ψύχωση με την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιώ το Clarisonic Opal, γιατί κάνει φοβερή δουλειά! Κοιμάμαι ελάχιστα και αυτό με βοηθάει να μην φαίνεται. Επίσης, χρησιμοποιώ την μάσκα Natura Bisse Diamond Ice-Lift DNA Cryo Mask, μόνο κάτω από τα μάτια. Αν και είναι για ολόκληρο το πρόσωπο, βλέπω πως δίνει φως σε αυτή την περιοχή.

Και βέβαια, λατρεύω την διάφανη πούδρα σε σκόνη Invisible Loose Setting Powder της Laura Mercier και το By Terry Hyaluronic Face Glow, ένα κρεμώδες προϊόν που δεν είναι ακριβώς φον ντε τεν αλλά μάλλον μια ενυδατική με χρώμα. »



Διαβάστε ακόμα

Η L'Wren Scott λανσάρει το πρώτο της άρωμα

Nicole Richie: «Είμαι άσχετη με το μακιγιάζ»

Η Emma Stone είναι beauty junkie