Ποιο κόκκινο κραγιόν φοράει η Liv Tyler;

Ποιο κόκκινο κραγιόν φοράει η Liv Tyler;

Και ποιο ιδιαίτερο μυστικό ομορφιάς της έμαθε η γιαγιά της;

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Hobbit: An Unexpected Journey, στη Νέα Υόρκη, η Liv Tyler εμφανίστηκε με total black σύνολο, αλαβάστρινη επιδερμίδα και υπέροχα κόκκινα χείλη. Το κραγιόν που φόρεσε στο event ήταν το Make Up Lips, Rio Rio από τη συλλογή μακιγιάζ του Topshop- μια καθαρή απόχρωση του κόκκινου, που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο elle, η ηθοποιός (η οποία είναι κόρη του Steven Tyler και της Bebe Buell) είπε πως έχει επηρεαστεί από το μαμά αλλά και τη γιαγιά της στο στυλ και την ομορφιά: «Η μαμά μου είναι πολύ όμορφη και elegant, αλλά ταυτόχρονα έχει και punk rock στοιχεία. Στο καμαρίνι της , είχε πάντα πολλά σκουλαρίκια κρεμασμένα στον τοίχο, και φτερά και νεκροκεφαλές και πράγματα που θύμιζαν πολύ την ταινία Desperately Seeking Susan- και τρελαινόμουν να παίζω με το μακιγιάζ της, αν και πάντα μου έλεγε "μην τα πειράζεις".


Από την άλλη η γιαγιά μου είναι πολύ καθώς πρέπει. Διδάσκει καλούς τρόπους και είναι εξαιρετική. Από εκείνην έμαθα διάφορα κόλπα, όπως για παράδειγμα, να περνάω λευκό μολύβι κάτω από τα νύχια μου όταν είμαι στην μπανιέρα, γιατί τα κάνει να δείχνουν πολύ καθαρά και λαμπερά. Μου έμαθε πολλά για την ομορφιά, να μυρίζω πάντα ωραία, να αφιερώνω χρόνο στη φροντίδα του εαυτού μου, ακόμα και αν το στυλ μου είναι φυσικό».



Διαβάστε ακόμα

Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!

Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart