Νιφάδες τέλος!

Νιφάδες τέλος!

Με το νέο σαμπουάν Dercos η Vichy δίνει λύση στην πιτυρίδα και την ξηροδερμία

Η πρόταση της Vichy έρχεται να σπάσει τον φαύλο κύκλο πιτυρίδας/ξηροδερμίδας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, χωρίς να ενοχλεί στο παραμικρό το ευαίσθητο τριχωτό του κεφαλιού.


Το νέο σαμπουάν Dercos καταπολεμά τα 2 φαινόμενα ταυτόχρονα και αφήνει πανέμορφα μαλλιά και αυτό το πετυχαίνει διότι δεν περιέχει θειικά άλατα, τα οποία είναι επιφανειοδραστικές ουσίες που ενισχύουν τις καθαριστικές ιδιότητες ενός σαμπουάν. Παρόλο που είναι αποτελεσματικά, διαθέτουν καθαριστικές ιδιότητες που δεν είναι κατάλληλες για ευαίσθητα και πολύ ευαίσθητα τριχωτά. Τα Εργαστήρια της Vichy αποφάσισαν για αυτό το λόγο να τα αντικαταστήσουν με μία ηπιότερη καθαριστική βάση για καλύτερη ανεκτικότητα και λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης ερεθισμών και ξηροδερμίας.


Αφετέρου, το νέο σαμπουάν Dercos περιέχει 2 ενεργά συστατικά με καταπραϋντική δράση: το Piroctone Olamine (Ολαμινική Πιροκτόνη), ένα ενεργό αντιπιτυριδικό συστατικό με διπλή δράση ενάντια στην πιτυρίδα / ξηροδερμία το οποίο περιορίζει την εξάπλωση του μύκητα Malassezia που βρίσκεται φυσιολογικά στη χλωρίδα του τριχωτού και το Bisabolol, ένα φυσικό δραστικό συστατικό από Χαμομήλι, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Ειπλέον, δεν περιέχει χρώμα, είναι υποαλλεργικό, έχει δοκιμαστεί υπό δερματολογικό έλεγχο και προσφέρει μία εξαιρετική καλλυντική ευχαρίστηση. Η απαλή, διάφανη υφή του παράγει αρκετό αφρό και αφήνει τα μαλλιά πανέμορφα κι απαλά, με ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά ένα από τα πιο δύσκολα, επίμονα προβλήματα του τριχωτού.


Διαβάστε ακόμα

Neovadiol Magistral: αυτό που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα

Ψάχνετε μια αέρινη βάση που να γίνεται ματ στο πρόσωπό σας;

To Liftactiv Serum 10 της Vichy... μεγαλώνει!