Ορατοί πόροι; Υπάρχει λύση-express!

Ορατοί πόροι; Υπάρχει λύση-express!

Είναι το Pore Refining Solutions Instant Perfector της Clinique

Θα μπορούσαμε να το πούμε και ένα εξειδικευμένο primer που μειώνει αισθητά την εμφάνιση των πόρων μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ιδιαιτερότητα της επιδερμίδας και της προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα.


Ο λόγος για το Pore Refining Solutions Instant Perfector της Clinique, που ήρθε με νέα βελτιωμένη σύνθεση και έξυπνη τεχνολογία που διατηρεί την ισορροπία στο δέρμα ώστε οι πόροι να γίνονται λιγότερο εμφανείς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η φόρμουλά του περιλαμβάνει ένα μίγμα από Hydrolyzed Soy Protein και Coconut Acid που βοηθούν στη εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος μόνο εκεί που χρειάζεται. Ταυτόχρονα, η έξυπνη τεχνολογία του "εντοπίζει" τις περιοχές με υπερβολικό σμήγμα και εξισορροπούν την παραγωγή του προσφέροντας υγιή όψη με λιγότερο ορατούς πόρους για 8 ώρες. Τα πολυμερή σιλικόνης νέας γενιάς καλύπτουν την επιδερμίδα με ένα αόρατο φίλμ που γεμίζει τους πόρους αλλά την αφήνουν να αναπνέει και παράλληλα απορροφούν το σμήγμα προσφέροντας άμεσα οφέλη και ματ αποτέλεσμα, οι ειδικοί σφαιρικοί οπτικοί φωτοδιαθλαστές και η τεχνολογία soft focus διαχέουν τέλεια το φως προσφέροντας ομοιομορφία ενώ η Βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία.

Θα το βρείτε σε 3 αποχρώσεις – Invisible Bright, Invisible Light και Invisible Deep- και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή κάτω από το makeup, με πούδρα ή χωρίς. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά πάνω στην περιοχή Τ και ανανεώνεται όσο συχνά χρειαστεί.



Διαβάστε ακόμα

Clinique-Petra Nemcova: Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο

Η Clinique λέει "στοπ" στη βαρύτητα

Μικρό βουρτσάκι... Μεγάλο αποτέλεσμα!