Η Neutrogena προστατεύει την επιδερμίδα

Η Neutrogena προστατεύει την επιδερμίδα

Αλλά και το budget σας με έξυπνες προσφορές που αξίζει να εκμεταλλευτείτε

Το κρύο να είναι από τους χειρότερους εχθρούς της επιδερμίδας μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνουμε σε κατ'οίκον περιορισμό. Αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα είναι εντατική ενυδάτωση, καθώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η έντονη ταλαιπωρία προκαλούν απώλεια νερού και αφυδάτωση.


Οι φόρμουλες της Neutrogena για τα χέρια και τα χείλη είναι ειδικά μελετημένες ώστε να εμποδίσουν την εξάτμιση της υγρασίας από τις ανώτερες στοιβάδες της, δημιουργώντας ένα απαλό και διακριτικό φιλμ στην επιφάνεια της που λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα. Ταυτόχρονα παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την αναζωογόνηση των κυττάρων και την καλή ισορροπία στις λειτουργίες της. Διαχρονικά αγαπημένο προϊόν από τη σειρά, η κρέμα χεριών με άρωμα ή χωρίς άρωμα, που παραμένει, ακόμα και μετά από 40 χρόνια, η πλέον κλασσική επιλογή στην περιποίηση των χεριών. Μία μόνο συμπυκνωμένη σταγόνα, από την 1η κιόλας επάλειψη απλώνεται σαν αληθινό βάλσαμο για τα αφυδατωμένα χέρια και εξασφαλίζει βελούδινη απαλότητα!


Θέλετε ένα ακόμα κίνητρο για να βάλετε τη Neutrogena στη χειμερινή ιεροτελεστία της ομορφιάς σας; Αναζητήστε τις προσφορές της Νeutrogena που τρέχουν αυτή τη στιγμή, με δώρο το lipstick με την αγορά της κρέμας χεριών, ή δώρο το 50% επιπλέον προϊόν στη κρέμα χεριών ή με την αγορά του lipstick ένα ακόμα προϊόν δώρο σε κανονικό μέγεθος.