Εκφραστείτε ελεύθερα!

Εκφραστείτε ελεύθερα!

Τώρα έχετε σύμμαχο τη νέα αντιγηραντική σειρά Suractif Fill&Perfect της Lancaster, που λειαίνει άμεσα τις ρυτίδες

Με τη νέα σειρά φροντίδας που μόλις λάνσαρε, η Lancaster ασχολείται με όλες εκείνες τις γυναίκες που συνεχίζουν να θέλουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, χωρίς να φοβούνται τις ρυτίδες, με εκείνες που αισθάνονται άνετα με την ηλικία τους και δε θέλουν να μείνουν για πάντα έφηβες, που είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και μοναδικά γοητευτικές.


Για αυτές τις γυναίκες, λοιπόν, υπάρχει η πιο κατάλληλη σειρά, η Suractiv Fill & Perfect, μια αντιγηραντική θεραπεία που λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα, διορθώνει τις ρυτίδες, ενώ περιέχει ένα ειδικό σύμπλεγμα που επιβραδύνει τη δημιουργία νέων γραμμών. Επιπλέον ανανεώνει τη λάμψη της επιδερμίδας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και τους πιο σκοτεινούς μήνες.- μια σειρά με τριπλή δράση και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.


Στην καρδιά κάθε φόρμουλας υπάρχει το Σύμπλεγμα Micro-Filler, με διορθωτική δράση: Τα μικροσφαιρίδια από υαλουρονικό νάτριο εισχωρούν στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στην επιφάνεια της επιδερμίδας και μόλις έρθουν σε επαφή με αυτήν, αυτά τα μικρά «σφουγγάρια» διογκώνονται σταδιακά με την υγρασία, γεμίζοντας τις ρυτίδες από έξω προς τα μέσα. Επιπλέον, η τεχνολογία Derm-Adapt συμβάλλει στην διατήρηση των φυσικών μηχανισμών "εσωτερικής άσκησης" της επιδερμίδας καθώς τα κύτταρα και οι ιστοί διατηρούν τις βιοκινητικές τους ιδιότητες και συνεχίζεται σωστά η παραγωγή κολλαγόνου που διορθώνει τις ρυτίδες και εμποδίζει τη δημιουργία νέων. Ο παράγοντας Healthy Tone που επίσης περιέχουν τα προϊόντα της Suractiv Fill& Perfect είναι ένας συνδυασμός από συστατικά που ενεργοποιούν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας χωρίς τη βοήθεια του ήλιου ενώ δεν λείπει και το κοκτέιλ από αποκλειστικά αντιοξειδωτικά συστατικά (επινόηση της Lancaster) που προστατεύουν το DNA της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί το περιβάλλον.


Η σειρά περιλαμβάνει τις κρέμες ημέρας Anti-Wrinkle Day Cream και Αnti-Wrinkle Rich Cream, την κρέμα νύχτας Anti-Wrinkle Night Cream και την κρέμα ματιών Anti-Wrinkle Eye Cream- στις οποίες θα επανέλθουμε με αναλυτικά post.