Κοιμηθείτε ήσυχες!

Κοιμηθείτε ήσυχες!

Η νέα Resilience Lift Night Firming/Sculpting Face and Neck Creme της Estee Lauder θα φροντίσει την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο

Οι ώρες του νυχτερινού ύπνου είναι οι καλύτερες για την επιδιόρθωση των φθορών που προκαλούντια κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η νέα Resilience Lift Night Firming/Sculpting Face and Neck Creme δημιουργήθηκε από τους επιστήμονες της Estée Lauder για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκαταστήσει απόλυτα αυτές τις "βλάβες" , χάρη στο αποκλειστικό Nocturnal Lift Complex, το οποίο συνεργάζεται με τους φυσικούς κιρκάδιους ρυθμούς του δέρματος για πιο εντατική νυχτερινή ανόρθωση.


Αυτό το προηγμένο σύμπλεγμα περιέχει ισχυρή Βιταμίνη C K3 που βοηθά το δέρμα να ενισχύσει την παραγωγή σημαντικών πρωτεϊνών, όπως το κολλαγόνο, η ελαστίνη και η λαμινίνη καθώς και την αποκλειστική Τεχνολογία Sirtuin NL1 που βοηθά τα κύτταρα να ενισχύσουν τη φυσική δραστηριότητα του γονιδίου μακροβιότητας SIRT-1, το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση της διάρκειας ζωής των κυττάρων της επιδερμίδας . Ως αποτέλεσμα, το δέρμα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να αποκαταστήσει την ορατή φθορά που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η διαδικασία της ανόρθωσης.


Επιπλέον, η Resilience Lift Night Firming/Sculpting Face and Neck Creme έχει ένα υπέροχο, καταπραϋντικό άρωμα που ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις ενώ ένα σύμπλεγμα εντατικής ενυδάτωσης βοηθά ώστε να παραμένει το πρόσωπο ελαστικό και φρέσκο. Το πρωί θα διαπιστώσετε την διαφορά: η επιδερμίδα είναι ξεκούραστη και λαμπερή, ενώ μέρα με τη μέρα δείχνει νεότερη, πιο σφριγηλή και αναζωογονημένη.



Διαβάστε ακόμα

Η Estee Lauder σβήνει τις ρυτίδες- δείτε πώς!

To blush που θα λατρέψετε!

10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ