Για τα μάτια σας, μόνο

Για τα μάτια σας, μόνο

Η Clarins αναβαθμίζει το ντεμακιγιάζ ματιών, με δύο νέες, εξαιρετικές φόρμουλες για κάθε ανάγκη

Τα προϊόντα μακιγιάζ εξελίσσονται μέρα με την ημέρα από την υφή και τις χρωστικές μέχρι την καλλυντική φροντίδα που προσφέρουν. Και, επειδή το σωστό ντεμακιγιάζ είναι το Α στην φροντίδα του προσώπου, η Clarins έρχεται με δύο νέα προϊόντα για τα μάτια με ανανεωμένη σύνθεση ώστε να αφαιρούν τέλεια το μακιγιάζ και ταυτόχρονα να σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτής της ζώνης.


Το Gentle Eye Make-up Remover είναι μια δροσερή, καταπραϋντική λοσιόν για ευαίσθητα μάτια που με την μεγαλύτερη απαλότητα αφαιρεί ακόμα και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ ενώ το Instant Eye Make-up Remover είναι ένα διφασικό προϊόν, καθόλου λιπαρό, που αφαιρεί τέλεια το αδιάβροχο και βαρύ μακιγιάζ.


Μελετημένες ώστε να είναι όσο πιο απαλές γίνεται γίνεται για τα μάτια, οι συνθέσεις αυτών των δύο προϊόντων ντεμακιγιάζ περιέχουν νερό από τριαντάφυλλα οργανικής καλλιέργειας που δρουν καταπραϋντικά και εκχύλισμα οργανικού χαμομηλιού, που ηρεμεί την επιδερμίδα. Καθώς διαθέτουν pH ίδιο με αυτό των δακρύων, δεν τσούζουν τα μάτια ενώ είναι εμπλουτισμένα με D-panthenol, τη γνωστή προβιταμίνη Β5, που περιποιείται τις βλεφαρίδες και τις ενδυναμώνει.

Το Gentle Eye Make-up Remover και το Instant Eye Make-up Remover είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα ώστε να είναι κατάλληλα για ευαίσθητα μάτια, και όσες φορούν φακούς επαφής.