Ποιο διάσημο μοντέλο δεν κάνει βήμα χωρίς το αγαπημένο του προϊόν KOΡΡΕΣ;

Ποιο διάσημο μοντέλο δεν κάνει βήμα χωρίς το αγαπημένο του προϊόν KOΡΡΕΣ;

Christian Dior, Dolce&Gabbana και πλέον, Victoria's Secret, είναι μερικές μόνο από τις συνεργασίες που έχει στο book της

Η Elsa Hosk είναι από την Σουηδία, είναι 24 χρονών και πρόσφατα η Victoria's Secret την επέλεξε ως πρόσωπο του πιο νεανικού brand της, Pink. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο tmagazine των New York Times, μίλησε για στυλ, classic rock, φαγητό και,φυσικά, ομορφιά. Και αυτό που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά ήταν πως ανάμεσα στα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται είναι και ένα με την υπογραφή ΚΟΡΡΕΣ- και έχει απόλυτο δίκιο!

Τα μυστικά της ομορφιάς της

«Έχω μάθει να χρησιμοποιώ πολύ απαλά προϊόντα. Επίσης έχω μάθει πως τα ακριβά προϊόντα δεν είναι πάντα τα καλύτερα. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω την επιδερμίδα μου αλλά η "συνταγή" που δουλεύει καλύτερα σε μένα ειναι η εξής: απαλή φροντίδα και όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Αλλά καθαρίζω την επιδερμίδα μου το βράδυ με ένα καλό φυσικό προϊόν καθαρισμού του Dr. Hauschka ή της Avalon Organics. Προτιμώ να χρησιμοποιώ οργανικό μακιγιάζ και αγνά έλαια, πχ καρύδας ή argan, για ενυδάτωση. Πρόσφατα ανακάλυψα και το Tata Harper Replenishing Nutrient Complex που είναι ιδανικό για ξηρή επιδερμίδα.»

Τα προϊόντα που έχει πάντα μαζί της

«Το Josie Maran argan oil, το lip balm της RMS Beauty, το Rosewater Balancing Mist της Jurlique και τα μαντηλάκια καθαρισμού ΚΟΡΡΕΣ με πρωτείνες γάλακτος- είναι τόσο καταπραϋντικά.»

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά της

«Χρησιμοποιώ έλαιο argan όταν έχω ψαλίδα. Απαραίτητη είναι μια καλή βούρτσα όπως η Mason Pearson, γιατί δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Αγαπώ τα σαμπουάν και τα conditioner της Kérastase.»

Αγαπημένα της αρώματα

«Έχω δει πως πολλές ευωδιές μου προκαλούν πονοκέφαλο και πως τα αιθέρια έλαια τους απομακρύνουν, οπότε τα προτιμώ. Μερικές φορές φοράω το άρωμα του συντρόφου μου γιατί προτιμώ τις αντρικές μυρωδιές.»