Ο Adam Levine θέλει να γίνει Tom Ford

Ο Adam Levine θέλει να γίνει Tom Ford

Ο front man των Maroon5 λανσάρει δύο αρώματα με την υπογραφή του και μίλησε σχετικά

«Δεν ήθελα να είναι σαν αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν οι celebrities, τις οποίες κορόιδευα», είπε ο Adam Levine σε συνέντευξή του στο WWD. «Μπορώ μάλιστα να πω με σιγουριά πως ήθελα να αλλάξω αυτή την εντύπωση που υπάρχει. Αν και θεωρητικά δεν είναι fan του είδους, ενθουσιάστηκα από τις συζητήσεις που είχα με τους συνεργάτες της ID Perfumes».

«'Ηθελα να κάνω κάτι elegant και ήρεμο- όπως θα το έκανε ο Tom Ford, και κάτι που θα με γοήτευε. Μου αρέσουν τα απλά αρώματα. Δεν θέλω να μυρίζω σαν κατάστημα καλλυντικών. Και υπάρχει και το άλλο: δεν θέλεις να σε μυρίζει κάποιος, παρά μόνο όταν έρθει πολύ κοντά σου» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Τα αρώματά του, ένα αντρικό και ένα γυναικείο, θα πωλούνται στα Macy's από αυτό το μήνα ενώ σχεδιάζεται και ευρύτερη διανομή αργότερα μέσα στο χρόνο. Όπως διαβάζουμε, το γυναικείο είναι ένα floral woody ελιξίριο με νότες από μπαχαρικά, γιασεμί της Ινδίας, σανδαλόξυλο από την Αυστραλία και ροδοπέταλα πάνω σε βάση από κρεμώδη βανίλια ενώ το αντρικό είνια ένα κοκτέιλ από μανταρίνι, γκρέιπφρουτ και lemongrass ενισχυμένο με κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και κέδρο.