Αυτό το κολλαγόνο, πίνεται! Και κάνει θαύματα!

Αυτό το κολλαγόνο, πίνεται! Και κάνει θαύματα!

Το Collagen Pro-Active ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα συμπληρώματα διατροφής

Το κολλαγόνο είναι πρωτείνη-κλειδί για το σώμα και τον οργανισμό μας. Είναι η βασική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού γιατί αντιπροσωπεύει περίπου το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα και είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, του χόνδρου, των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Και βέβαια, είναι σε όλες μας γνωστό καθώς μία από τις συνεχείς προκλήσεις στην κοσμετολογία είναι να βρίσκει εξελιγμένες φόρμουλες που θα διεγείρουν την παραγωγή του, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για τη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, το πολύτιμο κολλαγόνο έρχεται σε ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή, πόσιμη μορφή: το Collagen Pro-Active αποδεδειγμένα απορροφάται από τον οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90% και:

- Τονώνει τονώνει τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του σώματος,

- Ενισχύει την ελαστικότητα και τόνωση του δέρματος,
- Συντελεί στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης,
- Καταπολεμά την κυτταρίτιδα,
- Ενδυναμώνει τα νύχια,
- Βελτιώνει την πυκνότητα και την ποιότητα των μαλλιών.

Έγκυρες επιστημονικές έρευνες δείχνουν, ότι η λήψη 20ml (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active) είναι ευεργετική επίσης για το χόνδρο των αρθρώσεων, για το μεταβολισμό των οστών, αλλά και για την αύξηση της οστικής μάζας. Επιπλέον, η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6 ώστε να χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια.