Nuxellence Jeunesse: Ο... φορτιστής της επιδερμίδας σας!

Nuxellence Jeunesse: Ο... φορτιστής της επιδερμίδας σας!

Το νέο αριστούργημα της Nuxe επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο από την πρώτη εφαρμογή

Στην καρδιά των κυττάρων βρίσκονται τα μιτοχόνδρια, τα οποία αποτελούν τις μπαταρίες του κυττάρου και συνεπώς τις μοναδικές πηγές ενέργειας. Το μιτοχονδριακό DNA είναι απείρως μικροσκοπικό ταυτόχρονα, όμως, είναι και απείρως ισχυρό. Ρόλος του είναι να ελέγχει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων, όμως είναι πιο ευαίσθητο και πιο ευάλωτο από το DNA του κυττάρου.

Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα καθημερινά (ακτίνες UV, μόλυνση, κ.λπ.) προκαλούν βλάβες στο μιτοχονδριακό DNA και μειώνουν την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας, αφήνοντας τα κύτταρα αποφορτισμένα, να λειτουργούν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα βέλτιστα δυνατά. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους πρόωρης γήρανσης, πράγμα που σημαίνει ότι η καθημερινή επιδιόρθωση και προστασία του μιτοχονδριακού DNA είναι απαραίτητη για την επαναφόρτιση της νεανικής και λαμπερής εμφάνισης του δέρματος.

Έχοντας μελετήσει σε βάθος τη λειτουργία του μιτοχονδριακού DNA, η Nuxe έρχεται με μια εξαιρετική νέα πρόταση περιποίησης, που λειτουργεί ως φυτική "μπαταρία" που επανορθώνει τις φθορές και επαναφορτίζει το δέρμα: ο λόγος για την Nuxellence Jeunesse, την 1η λεπτόρευστη κρέμα Νεότητας και Λάμψης βασισμένη σε 3 εκχυλίσματα λουλουδιών που αποδεδειγμένα βοηθούν στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNA. Η πασιφλώρα, η ανχούσα και η παπαρούνα συνδυάζονται με τα καλύτερα πατενταρισμένα ενεργά συστατικά των εργαστηρίων της Nuxe, προσφέροντας στο δέρμα ένα εξαιρετικό προϊόν που διαθέτει 10 πατέντες. Πέταλα Καλέντουλας, Σπόροι Αροκάριας, Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης και Φύλλα Γαλάγκης συμβάλουν στη μείωση και λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, και επαναφέρουν τη σφριγηλή εμφάνιση του δέρματος. Η Ρίζα Μάκα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, οι κόκκοι Κακάο και τα Φύλλα Ελιάς δημιουργούν ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Τέλος, διορθωτικές χρωστικές εκπέμπουν και διαχέουν το ορατό φως για να βελτιώνουν στη στιγμή την ομορφιά του δέρματος.

Η Nuxellence είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και έρχεται για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σας περιποίηση. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της ή πριν από το καθημερινό σας προϊόν φροντίδας, καθώς θα έχει προετοιμάσει το δέρμα σας να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων στον απόλυτο βαθμό, με αποτέλεσμα τα μέγιστα οφέλη για το πρόσωπό σας.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα λάμψης με πορτοκάλι

Πώς θα κάνετε το τέλειο mani: Tips από τον celebrity nail expert Tom Bachik

Φτιάξτο μόνη σου: Απαλό προϊόν καθαρισμού με αγγούρι και χαμομήλι