Ήρθε: Το πρώτο φον ντε τεν απόλυτης τελειοποίησης!

Ήρθε: Το πρώτο φον ντε τεν απόλυτης τελειοποίησης!

Το Teint Visionnaire δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Lancôme και είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Lancôme λανσάρει το Visionnaire, ένα εξαιρετικό προϊόν που ουσιαστικά αναδημιουργεί και οδηγεί την επιδερμίδα στην τελειότητα - δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Το μυστικό του, ένα αληθινό τεχνολογικό επίτευγμα, το μόριο [LR 2412] σε συγκέντρωση 4%, το οποίο δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Lancôme.

Αυτή τη σεζόν, η Lancôme κάνει το επόμενο βήμα: λανσάρει το Teint Visionnaire, το πρώτο high - end σετ "βάσης" που θέτει νέα πρότυπα για την τελειότητα της επιδερμίδας, συνδυάζοντας ένα στοχευμένο προϊόν διόρθωσης για υψηλή κάλυψη, εμπλουτισμένο με βιταμίνη CG, με ένα φον-ντε-τεν τελειοποίησης που περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε [LR 2412].

Στο Teint Visionnaire δύο συμπληρωματικά εξειδικευμένα βήματα ενώνονται σε ένα προϊόν που συνδυάζει την τέλεια κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα:

1ο βήμα: Στοχευμένο προϊόν διόρθωσης για υψηλή κάλυψη
Στο πάνω μέρος του Teint Visionnaire θα βρείτε μια θήκη με καπάκι, η οποία περιέχει ένα εύχρηστο προϊόν διόρθωσης εμπλουτισμένο με βιταμίνη CG, γνωστή για τη λευκαντική της δράση. Αυτό το προϊόν υψηλής κάλυψης- κάτι πολύ πιο εξελιγμένο από ένα απλό concealer- εφαρμόζεται τοπικά, για να διορθώνει άμεσα τις καφέ κηλίδες, τους μαύρους κύκλους και οποιεσδήποτε άλλες ατέλειες.

2ο βήμα: Ανάλαφρο φον-ντε-τεν για τελειοποίηση της επιδερμίδας
Για τέλεια όψη επιδερμίδας και φυσικό φινίρισμα σε όλο το πρόσωπο, αυτό το ρευστό προϊόν προσφέρει απόλυτα ομοιογενή τόνο στην επιδερμίδα ενώ παραμένει εξαιρετικά ανάλαφρο, χωρίς να την βαραίνει, να τονίζει τους πόρους, τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές. Εμπλουτισμένο με [LR 2412], το μόριο της "τέλειας επιδερμίδας", δρα μέρα με την ημέρα, για να λειαίνει τις ρυτίδες και να συσφίγγει τους πόρους, αναδημιουργώντας πραγματικά μια τέλεια επιδερμίδα.

Στην πραγματικότητα, το νέο Teint Visionnaire της Lancôme προσφέρει το απόλυτα ομοιόμορφο, φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα που ζητάμε από ένα προϊόν βάσης ενώ παράλληλα δρα και ως "δερμοκαλλυντικό", καθώς το μόριο [LR 2412] δρα στους 12 δείκτες της γήρανσης, μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα ορατά μέσα σε 4 εβδομάδες!

Κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις, ανάμεσα στις οποίες θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει επακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σας.