Αυτό το νέο λάδι για τα μαλλιά είναι θαυματουργό!

Αυτό το νέο λάδι για τα μαλλιά είναι θαυματουργό!

Δοκιμάσαμε το Fructis Miraculous Oil της Garnier 

Η σεζόν ξεκίνησε δυνατά για το Garnier Fructis, το οποίο παρουσιάζει το πρώτο έλαιο φροντίδας στην γκάμα του - μια φόρμουλα υψηλής απόδοσης (και χαμηλής τιμής) που μεταμορφώνει τα μαλλιά.

Το νέο Fructis Miraculous Oil είναι βασισμένο στο πολύτιμο έλαιο Argan, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, ένα πραγματικό δώρο της φύσης. Χάρη στις high end τεχνικές διύλισής του, όλα του τα ευεργετικά συστατικά και οι θαυματουργές ιδιότητές του διατηρούνται ανέπαφα, ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη φροντίδα των μαλλιών, να τους προσφέρουν φυσική απαλότητα, κίνηση και λάμψη.

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών, έχει ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή και η μοναδική του σύνθεση είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να επιτρέπει την απορρόφησή του σε όλο το μήκος της τρίχας, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά στις άκρες τους. Με μία μόνο κίνηση, το Fructis Miraculous Oil προσφέρει θρέψη, κίνηση, λάμψη, προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες, απαλότητα και σαγηνευτικό άρωμα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και με διαφορετικούς τρόπους: πριν το λούσιμο, απλώστε μερικές σταγόνες για θρέψη, πριν το στέγνωμα για εύκολο χτένισμα και προστασία και όποτε έχετε ανάγκη να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους σαγηνευτικό άρωμα και λάμψη. Extra tips: Προσθέστε μερικές σταγόνες στο σαμπουάν ή το conditioner για ακόμα πιο εντατική δράση και ρίξτε το στην beach bag, είναι εξαιρετική επιλογή για προστασία και απαλότητα των μαλλιών στη θάλασσα.


Διαβάστε ακόμα

Σκασμένα χέρια; Δοκιμάστε τη λύση-εξπρές της Garnier

Τα πιο απολαυστικά, φρουτένια κοκτέιλ... για την ομορφιά σας!

Ξηρή,ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Στην Εντατική!