Σφριγηλή, τέλεια σιλουέτα

Σφριγηλή, τέλεια σιλουέτα

Η νέα StriVectin-TL Tightening Body Cream σμιλεύει το σώμα

Η StriVectin-TL είναι ταυτισμένη με ό,τι πιο πρωτοποριακό, δραστικό και αποτελεσματικό στο κεφάλαιο "αντιγήρανση". Αυτή τη σεζόν, η τεχνογνωσία της "μεταφέρεται" σε ένα προϊόν σώματος με αποδεδειγμένη συσφιγητική και αναζωογονητική δράση που έρχεται πάνω στην ώρα!

Η StriVectin-TL Tightening Body Cream περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα πεπτιδίων, πρωτεϊνών και παραγόντων σύσφιξης από βότανα, καθώς και την πατενταρισμένη τεχνολογία NIA-114 (Myrstyl Nicotinate) που συμβάλλει στην προστασία του δέρματος, έτσι ώστε να είναι αναζωογονημένο, σφριγηλό και σφικτό. Ανάμεσα στα βασικά συστατικά της είναι πρωτεΐνες και πεπτίδια υψηλής απόδοση: που κάνουν την επιδερμίδα πιο ελαστική, σφριγηλή και με ωραίο τόνο ενώ υποβοηθούν την παραγωγή κολλαγόνου, εκχύλισμα φυκιού που προστατεύει τους ινοβλάστες από το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και ενισχυτικές ουσίες της μικροκυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της καφεΐνης, που ενεργοποιούν το δέρμα, ενώ το απαλύνουν και επαναφέρουν το σχήμα της σιλουέτας.

Άμεσα, οι παράγοντες σύσφιξης από βότανα δημιουργούν ένα αόρατο πλέγμα πάνω από την επιφάνεια του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τον τόνο του, ενώ με συστηματική χρήση, το αποκλειστικό κοκτέιλ συστατικών σύσφιξης και πεπτιδίων ενεργοποιεί το σχηματισμό κολλαγόνου και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενδυναμώνει το πλέγμα υποστήριξης των ιστών και χαρίζει σφριγηλότητα στη δομή του δέρματος.


Τη νέα StriVectin-TL Tightening Body Cream θα την βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από τις αρχές Μαρτίου.