Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέμματα!

Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέμματα!

Γιαυτό η Vichy φροντίζει να δείχνουν τόσο νεανικά και λαμπερά, όσο αισθάνεστε!

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια έχει από τη φύση της ελάχιστη προστασία, με σχεδόν ανύπαρκτη υδρολιπιδική μεμβράνη στην επιφάνειά της (βασική αιτία της αφυδάτωσης) ενώ είναι η λεπτότερη σε πάχος σε ολόκληρο το σώμα μας. Επιπλέον, έχει διπλάσιες νευρικές ίνες από οποιαδήποτε άλλη ζωνη του προσώπου (άρα είναι και πιο ευαίσθητη) και βέβαια είναι από τις πιο δραστήριες, δεδομένου ότι τα βλέφαρα ανοιγοκλείνουν 10.000 φορές ημερησίως.

Με δυο λόγια, η περιοχή των ματιών δικαιολογημένα είναι το πρώτο σημείο του προσώπου που εμφανίζει σημάδια γήρανσης, ρυτίδες, απώλεια σφρηγιλότητας, κόπωση. Η δε χαλάρωση που σχετίζεται με την ηλικία, μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές, όπως πχ πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, μαύρους κύκλους και σακούλες, λέπτυνση του δέρματος και "κρέμασμα" του άνω βλεφάρου, που κάνει το βλέμμα να δείχνει μονίμως κουρασμένο και τονίζει τις σακούλες κάπως από τα μάτια.

Παρότι μέχρι πολύ πρόσφατα δεν είχαν μπει ιδιαίτερα στο μικροσκόπιο των ερευνητών, και οι βλεφαρίδες γερνάνε. Ενώ οι υπόλοιπες τρίχες στο σώμα μας στερεώνονται σε βάθος 4 mm μέσα στο δέρμα, οι βλεφαρίδες φτάνουν τα 2 μόλις mm, με αποτέλεσμα να ειναι πολύ λιγότερο ανθετικές στο τρίψιμο. Και βέβαια, δεν μένουν ανεπηρέαστες από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως το φως του ήλιου, το νερό, η αφερμογή και η αφαίρεση του μακιγιάζ ενώ με το πέρασμα του χρόνου χάνουν το πάχος και το μήκος τους.

Επειδή, λοιπόν, το βλέμμα αποκαλύπτει πρώτο την ηλικία μιας γυναίκας, οφείλουμε να προσφέρουμε στα μάτια μας την καλύτερη φροντίδα που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους, θα διορθώνει τις φθορές και θα παρατείνει τη νεανικότητά τους τόσο στο επίπεδο της ευαίσθητης επιδερμίδας τους όσο και στις βλεφαρίδες. Για αυτό φρόντισε η Vichy, η οποία μόλις λάνσαρε το πρώτο serum ματιών με στοχευμένη διπλή δράση και ορατά αποτελέσματα: ο λόγος για το νέο Liftactiv Serum 10 Μάτια και Βλεφαρίδες, με υψηλή συγκέντρωση Ραμνόζης (10%), η οποία είναι η πρώτη φυσική δραστική ουσία με πλήρη αναζωογονητική δράση σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, κατάλληλη και για το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών. Σε αυτό το serum υψηλής απόδοσης, πρωταγωνιστούν ακόμα συστατικά με επίστρωση λεπτού φωτός πέρλας και λεπτά μόρια που εξασφαλίζουν την τέλεια διάχυση του φωτος καθώς και τα ceramides (αποδεδειγμένα βασικά συστατικά για νεανικές βλεφαρίδες) τα οποία ενισχύουν τη μεσοκυττάρια ουσία τους, τις ενδυναμώνουν και βελτιώνουν τον όγκο τους. Σημειώστε πως η υποαλλεργική φόρμουλα του Liftactiv Serum 10 Μάτια και Βλεφαρίδες δεν διαθέτει άρωμα, εχει υψηλή περιεκτικότητα σε ιαματικό νερό Vichy και είναι τόσο ελαφρύ που γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τα αποτελέσματα γίνοντια ορατά μέσα στον πρώτο μήνα: οι ρυτίδες στο περίγραμμα των ματιών και στο ποδι της χήνας υποχωρούν, το βλέμμα ειναι πιο λαμπερό και λιγότερο κουρασμένο και οι βλέφαρίδες ανακτούν την πυκνότητα, τη λάμψη και την ανθεκτικότητά τους.

Διαβάστε ακόμα

Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας... για τα μάτια σας μόνο!