Bioten Skin Moisture: φροντίδα με το άγγιγμα της Φύσης

Bioten Skin Moisture: φροντίδα με το άγγιγμα της Φύσης

Η σειρά προσώπου ανανεώθηκε για ακόμα πιο εντατική φροντίδα της επιδερμίδας

Bασισμένη στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης και την επιστημονική εξειδίκευση, η σειρά προσώπου bioten Skin Moisture αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης προσώπου, προσφέροντας αποτελεσματική ενυδάτωση και καθαρισμό για το κανονικό και ξηρό δέρμα. Οι φόρμουλες της σειράς είναι εμπλουτισμένες με 100% φυσικά συστατικά όπως το εκχύλισμα Κυδωνιού και Βαμβακιού, τα οποία προέρχονται από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών.


Τώρα, οι φόρμουλες εμπλουτίζονται με το Hydro-Nutrient, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, προσφέροντας άμεση και παρατεταμένη ενυδάτωση έως 24 ώρες, αυξάνοντας την αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα.


Η σειρά αποτελείται από Κρέμες προσώπου 24ωρης ενυδάτωσης για Κανονικό & Ξηρό δέρμα, Γαλακτώματα καθαρισμού για Κανονικό & Ξηρό δέρμα, Τονωτικές λοσιόν για Κανονικό & Ξηρό δέρμα, Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους δέρματος, Μαντηλάκια καθαρισμού για Κανονικό & Ξηρό δέρμα, Gel καθαρισμού για Κανονικό & Ξηρό δέρμα και Απολεπιστική Κρέμα για Κανονικό δέρμα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας και να εμπιστευτείτε την ομορφιά σας στην bioten.