C, θέλω!

C, θέλω!

Το Powerful Strength Line Reducing Concentrate της Kiehl's δίνει λάμψη στο πρόσωπο με το πιο αποτελεσματικό συστατικό

Λανσαρίστηκε το 2005 και εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της κοσμετολογίας, με 10,5% αγνή, σταθεροποιημένη βιταμίνη C, που δεν καταπολεμά μόνο τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αλλά βελτιώνει την υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα, οι χημικοί της Kiehl's σταθεροποίησαν αυτή την αγνή μορφή βιταμίνης C, ενσωματώνοντάς την σε μια σταθεροποιητική βάση σε μορφή συμπυκνωμένης λοσιόν, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αποκαθιστά ορισμένες από τις πιο ορατές επιπτώσεις της γήρανσης. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά στην επιδερμίδα, το L-ασκορβικό αξύ (η αγνή μορφή της βιταμίνης C) έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει τη λάμψη και εξασθενεί τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Επιπλέον, καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και επιταχύνει την απολέπιση, ενισχύοντας την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου στις βαθύτερες στιβάδες, καθώς και την απομάκρυνση των κατεστραμμένων επιδερμικών κυττάρων, τα οποία είναι εμποτισμένα με μελανίνη.

«Η εξειδίκευσή μας στην Kiehl's βασίζεται στη βαθιά κατανόηση της σταθερότητας των συστατικών. Οι συνθέσεις μας χρησιμοποιούν ισχυρά συστατικά σε αρκετά δραστικά επίπεδα, για να προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα δρώντας ωστόσο απαλά» εξηγεί η Angelike Galdi, Επικεφαλής Χημικός, Αντιπρόεδρος Έρευνας & Καινοτομίας. «Για αυτή τη σύνθεση, στοχεύσαμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο βιταμίνης C, ώστε επιτύχουμε οφέλη στην όψη της επιδερμίδας χωρίς καθόλου ερεθισμό. Η ενσωμάτωση αυτού του συστατικού σε ποσοστό 10,5% σε σταθερή μορφή εξακολουθεί να θεωρείται επίτευγμα σήμερα.»

Επιπλέον, επειδή η βιταμίνη C είναι από τη φύση της υδατοδιαλυτή, οι χημικοί της Kiehl's κατάφεραν να αφαιρέσουν το νερό από τη σύνθεση του Powerful Strength Line Reducing Concentrate, ώστε να μην διαλύεται το συστατικό και να διατηρεί αποτελεσματικά την υψηλή του αποτελεσματικότητα σε κάθε εφαρμογή. Σύμφωνα με τα κλινικά αποτελέσματα μιας περιόδου κλινικής δοκιμής 8 εβδομάδων, το PSLRC εμποτίζει συνεχώς την επιδερμίδα με ισχυρή αντιγηραντική δύναμη. Κάθε εφαρμογή, μέχρι την τελευταία σταγόνα, είναι εξίσου αποτελεσματική. Το αποτέλεσμα θα το διαπιστώνετε στον καθρέφτη σας, μέρα με τη μέρα!