Αντιγράψτε το look: Το λαμπερό μακιγιάζ της Michelle Williams

Αντιγράψτε το look: Το λαμπερό μακιγιάζ της Michelle Williams

Στην πρεμιέρα της ταινίας "Oz The Great and Powerful" 

Αν και αυτές τις μέρες η Michelle Williams δεν είναι στα καλύτερά της, εξαιτίας του χωρισμού της από τον Jason Segel, στο κόκκινο χαλί ήταν εκθαμβωτική - και σε αυτό έβαλε το χεράκι της η makeup artist Sabrina Bedrani. «Η έμπνευσή μου έρχεται πάντα από το φόρεμα. Η Michelle επέλεξε ένα πολύχρωμο φόρεμα από φτερά παγονιού του οίκου Burberry, και έτσι ήθελα να δώσω μια ευελιξία στο μακιγιάζ της».

Δείτε πώς το δημιούργησε, με προϊόντα της Laura Mercier :

Στα μάτια τόνισε το άνω και κάτω βλέφαρο με το Caviar Stick Eye Colour, Smoke της Laura Mercier και στη συνέχεια, άπλωσε το Caviar Stick Eye Colour , Grey Pearl στο άνω βλέφαρο μόνο, για να δώσει λάμψη στο look. Γέμισε τα φρύδια της ηθοποιού με το Eye Brow Pencil, Fair Blonde και φίξαρε το αποτέλεσμα με το Eye Brow Gel. Έβαλε μια τελική πινελιά glamour στο βλέμμα απλώνοντας δύο στρώσεις της μάσκαρα Faux Lash, στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Για να κρατήσει φρέσκια και νεανική την επιδερμίδα της, ξεκίνησε απλώνοντας το Silk Crème Foundation, Cream Ivory και μετά με το Secret Camouflage, SC-1 διόρθωσε τις ατέλειες. Με την πούδρα Loose Setting Powder σταθεροποίησε τη βάση και με το Second Skin Cheek Colour, Heather Pink έδωσα στα ζυγωματικά της star ένα διακριτικό χρώμα υγείας.

Μια ιδέα από το Lip Stain, Scarlet στα χείλη της Michelle Williams ολοκλήρωσε ιδανικά το θηλυκό μακιγιάζ της.

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Τα ιδιαίτερα κόκκινα χείλη στο show του οίκου Marni

Αντιγράψτε το look: Rock γαλλικό mani από την Essie

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι