Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Jennifer Aniston στα φετινά Oscars

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Jennifer Aniston στα φετινά Oscars

Μπορείτε να μαντέψετε πόσεις στρώσεις μάσκαρα φοράει;

Το φλογερό φόρεμα του Valentino ενέπνευσε την makeup artist angela Levin να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μακιγιάζ για την εμφάνιση της star στο κόκκινο χαλί.

«Η Jennifer ήταν πάντα ένα California girl αλλά σήμερα είναι κομψό- πολύ Hollywood California girl» είπε η makeup artist στο allure, για το look της Aniston, η οποία και αυτή τη φορά προτίμησε την πεπατημένη, χωρίς να κάνει κάποιο ιδιαίτερο statement.

Η Levin έδωσε έμφαση στα μάτια, χρησιμοποιώντας τη χρυσή σκιά Chanel llusion D'Ombre, Apparance, ως βάση στο άνω βλέφαρο. Έβαλε χρώμα με την παλέτα Chanel Quadra Eyeshadow, Dunes, άπλωσε την Chanel Soft Touch Eyeshadow , Platine κάτω από το τόξο των φρυδιών και την Illusion D'Ombre, Mirifique ως βάση για το eyeliner. Με το μολύβι Automatic Liquid Eyeliner της Chanel, τόνισε το πάνω βλέφαρο.

Όσο για τις βλεφαρίδες της, «είναι εντελώς φυσικές», λέει η makeup artist. Ξεκίνησε απλώνοντας την Nourishing Mascara Base της Chanel, και μετά άπλωσε 4 στρώσεις (ναι, καλά διαβάσατε) της Ιnimitable Intense Mascara, Noir της Chanel. Το μυστικό για να αποφύγει τους κόμπους; Χρησιμοποιεί ένα μικρό μεταλλικό χτενάκι για να περάσει τις βλεφαρίδες ανάμεσα σε κάθε στρώση ενώ φροντίζει να περνάει την επόμενη, πρωτου στεγνώσει η προηγούμενη.

Διαβάστε ακόμα

Τι συμβολίζουν τα αρχικά στο μανικιούρ της Anne Hathaway;

Jennifer Lawrence: Έγινε καστανή!

Oscars 2013: Το beauty ατύχημα της Jennifer Lawrence πριν το κόκκινο χαλί