Σκέφτεστε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Ο colorist της Jennifer Lawrence δίνει tips

Σκέφτεστε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Ο colorist της Jennifer Lawrence δίνει tips

Τι πρέπει να προσέχετε όταν αποφασίζετε μια μεγάλη αλλαγή στο haircolor

Αμέσως μετά τα Oscar, η ηθοποιός αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της για χάρη του καστανού. Η αλλαγή έγινε στο Rossano Ferretti Salon και ο Jack Howard, ο expert που την επιμελήθηκε (χρησιμοποιώντας βαφή ΙΝΟΑ Natural Cool Dark Brown) έδωσε ενδιαφέροντα tips.

«Αυτή ήταν μια δραστική αλλαγή για την Jennifer Lawrence, αλλα έπρεπε να γίνει για τα επαναληπτικά γυρίσματα του Hunger Games. Όταν κάνετε μια τόσο μεγάλη αλλαγή είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν τον τόνο της επιδερμίδας και των ματιών σας, καθώς και στην γκαρνταρόμπα σας. Στην Jennifer ταιριάζουν και οι ανοιχτοί και οι σκούροι τόνοι αλλά στο πλατώ θα έχει και ένα team από Makeup artists που θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ένα look το οποίο θα ταιριάζει με αυτή την αλλαγή στο χρώμα.

Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα σας μόνες σας, για να βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει, σκεφτείτε ποια κοσμήματα φοράτε περισσότερο, τα χρυσά είναι πιο ζεστά ενώ τα σημένια πιο ψυχρά- αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τόνο που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σας . Επίσης, η φροντίδα του χρώματος είναι πολύ σημαντική: στο σπίτι χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε προϊόντα που ενυδατώνουν την τρίχα και προστατεύουν το χρώμα, ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη. Ο ίδιος προτείνει το σαμπουάν Bain Chroma της Kerastase και το Shu Uemura Art Of Hair Essence Absolue.»

Διαβάστε ακόμα

Jennifer Lawrence: Έγινε καστανή!

Τι συμβολίζουν τα αρχικά στο μανικιούρ της Anne Hathaway;

Oscar 2013: Το beauty ατύχημα της Jennifer Lawrence πριν το κόκκινο χαλί