Ταλαιπωρημένα μαλλιά; Αυτό το σύστημα ήρθε για να τα σώσει

Ταλαιπωρημένα μαλλιά; Αυτό το σύστημα ήρθε για να τα σώσει

Το BC Fibre Force της Schwarzkopf Professional μεταμορφώνει την τρίχα εκ των έσω

Αν κάνετε συχνά τεχνικές εργασίες ή χρησιμοποιείτε καθημερινά εργαλεία styling, το πιο πιθανό είναι πως τα μαλλιά σας θα έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, θα είναι ταλαιπωρημένα, επιρρεπή στο σπάσιμο, θαμπά και χωρίς δύναμη.

Για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, η Schwarzkopf Professional δημιούργησε μια περιποιητική αγωγή νέας γενιάς που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στα μαλλιά που έχουν χάσει την δύναμή τους. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της νέας σειράς δρουν στο εσωτερικό της τρίχας, κάνοντας τις ίνες της πιο δυνατές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εφαρμογής.

Η επαναστατική τεχνολογία της σειράς BC Fibre Force Innovation Micronised Keratin επαναφέρει την κατεστραμμένη τρίχα στην αρχική φυσικής της ποιότητα σεμέσα σε 4 με 10 εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα,Μικρο-Κερατίνη ταυτόσημη με αυτή της τρίχας, διεισδύει βαθιά μέσα στη δομή της για να αναπληρώσει τα κενά του συμπλέγματος της κυτταρικής μεμβράνης, δηλαδή το εσωτερικό συνδετικό κύτταρο της τρίχας που είναι υπεύθυνο για δυνατά, γεμάτα και ζωντανά μαλλιά, χαρίζοντας 100% περισσότερη δύναμη και έως 95% λιγότερο σπάσιμο.

Η σειρά αποτελείται από το BC Fibre Force Shampoo, που καθαρίζει απαλά και σε βάθος ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει, το Conditioner που αποκαθιστά τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της, ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρεί, το Spray Conditioner που αφήνει απόλυτα λεία τα κατεστραμμένα και εξασθενημένα μαλλιά, τα αναπληρώνει με κερατίνη, βοηθώντας παράλληλα να βελτιωθεί η εσωτερική δομή της τρίχας και θωρακίζοντας τέλεια το εξωτερικό της, το Fortifying Treatment που προσφέρει σε βάθος ανάπλαση της εσωτερικής δομής της τρίχας και θωρακίζει το εξωτερικό της, ενώ εξισορροπεί την περιεκτικότητά της σε υγρασία και το Micro Infusion, μια θεραπεία αποκλειστικά για εφαρμογή στα κομμωτήρια.