Η Kiehl's πάει Κηφισιά!

Η Kiehl's πάει Κηφισιά!

Με το νέο της shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center, στην Κολοκοτρώνη

Από τις 11 Μαρτίου οι beauty addicts θα προσθέσουν στην ατζέντα τους ένα νέο hot spot: το shop-in-shop που εγκαινιάζει η Kiehl's στο κατάστημα Hondos Center Κηφισιά, όπου θα τους "υποδεχτεί" ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehl's και για πρώτη φορά σε ελληνικό shop-in-shop μια θρυλική vintage Harley Davidson (έτος κατασκευής 1949).


«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Κηφισιάς, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's .

Να θυμίσουμε πως τα καλλυντικά Kiehl's ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Όσο για την "μασκότ" του brand, τον Mr Bones, η ιστορία του πάει πίσω στη δεκαετία του 1950, όταν ο ιδιοκτήτης της Kiehl's, Aaron Morse, τοποθέτησε στο κεντρικό κατάστημα έναν σκελετό με σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες του για το πώς τα σκευάσματα της Kiehl's μπορούν να βελτιώνουν την υγεία. Αυτός ο Mr.Bones παραμένει μέχρι σήμερα στο κεντρικό κατάστημα. Ωστόσο, τα αντίγραφα που υπάρχουν τώρα σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως ονομάζονται «Μr.Bones».

Και βέβαια, η vintage Harley Davidson που θα συναντήσετε στο νέο shop-in-shop στην Κηφισιά, έχει και αυτή τον συμβολισμό της στη μάρκα καθώς ο Aaron Morse είχε το πάθος να απολαμβάνει την ύπαιθρο οδηγώντας τις vintage μοτοσικλέτες του Harley και Indian. Οι προσωπικές του συλλογές μοτοσικλετών και Lamborghini εκτίθονταν στο φαρμακείο προς ευχαρίστηση των ανδρών πελατών, κάνοντας την εμπειρία αγορών τους ακόμη πιο συναρπαστική.

Διαβάστε ακόμα

Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα

C, θέλω!

Kiehl's γένους... αρσενικού!