Katie Holmes: Ποια συμβουλή ομορφιάς έδωσε στη Suri;

Katie Holmes: Ποια συμβουλή ομορφιάς έδωσε στη Suri;

Η ηθοποιός και πρόσωπο της Bobbi Brown μίλησε στην αγγλική Vogue

«Ως μητέρα μοιράζομαι όσα μου διδαξαν η μητέρα και η γιαγιά μου. Θα παίζουμε με τα lip gloss και ολα αυτά τα πράγματα, και η κόρη μου θα μεγαλώσει και θα τα φοράει όπως εμείς αλλά προσπαθώ να μην εστιάζω στην εμφάνιση», είπε η Katie Holmes σε συνέντευξή της στο site της Vogue.

Όσο για την ίδια, δεν είχε πάντα την καλύτερη σχέση με το μακιγιάζ όπως δήλωσε στους Sunday Times. «Συχνά μπερδεύομαι: πώς χρησιμοποιείς το μολύβι ματιών; Στο εσωτερικό των βλεφάρων ή έξω; Κάθε ένας μου λέει και κάτι διαφορετικό. Επίσης, το cat eye δεν μου πηγαίνει καθόλου. Όποτε το δοκιμάζω, δείχνω χάλια. Μια φίλη μου μου είπε κάποια στιγμή: Πρέπει να ξεκινήσεις να φοράς lip glos. Και είπα: Ναι;»Η μαμά μου δεν φορούσε ποτέ κραγιόν, ήταν πάντα πολύ φυσική και μεγάλωσα με αυτό το παράδειγμα. Αλλά πλέον έχω πάντα ένα lip gloss στην τσάντα μου».

«Αν και δεν θέλεις να στηρίζεις τα πάντα στην ομορφιά σου, ειναι ωραιο να υπαρχουν εκεί έξω προϊόντα που σε βοηθούν οταν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά ή έχεις να πας σε ένα σημαντικό meeting και έχεις άγχος», είπε η ηθοποιός και πρέσβειρα της Bobbi Brown. «Μερικές φορές αρκεί ένα κραγιόν για να σου δώσει μια έξτρα δόση αυτοπεποίθησης. Οι γυναίκες στην εποχή μας έχουν τοσα πολλά να κάνουν και να διαχειριστούν, που αυτά τα μικρά πραγματάκια τελικά μετράνε.»

Διαβάστε ακόμα

Katie Holmes: Με ποιο beauty brand μόλις υπέγραψε συνεργασία;

Ιδού: Η Katie Holmes στην πρώτη της διαφήμιση για την Bobbi Brown