Δροσερό, τέλειο ντεμακιγιάζ ματιών

Δροσερό, τέλειο ντεμακιγιάζ ματιών

Το βρηκαμε στις νέες αφίξεις της Sephora, το δοκιμάσαμε και πήρε άριστα! 

Η κίνηση του ντεμακιγιάζ δεν είναι απλά διεκπεραιωτική. Μια έξυπνη φόρμουλα, εκτός από το να αφαιρεί το μακιγιάζ μπορεί να σας προσφέρει και πολύτιμη καλλυντική φροντίδα- και τα δύο αυτά προσόντα τα διαθέτει το νέο 2in 1 Waterproof Makeup Remover Gel της Sephora.

Αυτό το δροσερό ντεμακιγιάζ ματιών σε μορφή τζελ, είναι κατάλληλο και για αδιάβροχο μακιγιάζ, έχει σύνθεση που δεν περιέχει parabens ή άρωμα και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και φακούς επαφής. Με το που έρχεται σε επαφή με τα μάτια, η υφή του μεταμορφώνεται σχεδόν σε νερό, δροσερό και απίστευτα άνετο, που αφαιρεί με μία μόνο κίνηση κάθε τύπο μακιγιάζ, ακόμα και το πιο σταθερό, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Επιπλέον, προσφέρει και καλλυντική φροντίδα καθώς καταπραΰνει την περιοχή των ματιών χάρη στο εκχύλισμα Κυανοκενταυρίδας που περιέχει και την ενυδατώνει χάρη στο μόριο HydroSenn+™. Extra bonus: περιποιείται και τις βλεφαρίδες, καθώς στη σύνθεσή του περιέχει ένα σύμπλοκο πλούσιο σε φλαβονοειδή και εκχυλίσματα ελιάς- απλά εξαιρετικό!

Διαβάστε ακόμα

Μουτζούρες στα μάτια; Δείτε πώς θα τις σβήσετε στο λεπτό!

Αυτό το αξεσουάρ θα το λατρέψετε!

Prova Generalle: Τι looks θα δούμε στα catwalks της Mercedes Benz Athens Xclusive Designers Week;