Απόλαυση στο μπάνιο σας

Απόλαυση στο μπάνιο σας

Η Roger&Gallet μεταμορφώνει τις εκπληκτικές ευωδιές της στα πιο απολαυστικά αφρόλουτρα

Από αυτό τον μήνα η ιεροτελεστία του μπάνιου δεν θα είναι πια η ίδια: η Roger & Gallet μεγαλώνει την αρωματική της οικογένεια με μια σειρά από υπέροχα αφρόλουτρα, για πρωινή αναζωογόνηση ή απόλυτη χαλάρωση πριν τον ύπνο.


Η σειρά περιλαμβάνει αναζωογονητικά shower gel με Aloe Vera και απαλά shower cream με Shea Butter, και σε κάθε φόρμουλα ο γαλλικός οίκος έχει βρεί τη σωστή ισορροπία μεταξύ υψηλής αρωματοποιίας και φυτικής σύνθεσης, εμπλουτισμένη με ενεργά φυσικά συστατικά. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την αγαπημένη σας ευωδιά και να είστε σίγουρη πως θα απολαύσετε την καλύτερη καλλυντική περιποίηση (τα αφρόλουτρα είναι μελετημένα ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα) ενώ οι αισθήσεις σας θα ταξιδέψουν σε μαγικούς, ευωδιαστούς προορισμούς.

Στη σειρά των Shower creams θα βρείτε το Thé Vert που διώχνει το στρες, το Rose για ρομαντική και θηλυκή αίσθηση και το Fleur de Figuier για τόσο απολαυστικό ντους όσο ένα λαχταριστό, ώριμο σύκο. Στα Shower gels έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο Gingembre για αισθησιακή διάθεση, το Fleur d'Osmanthus με άρωμα ευτυχίας, το Bois d'Orange για ηλιόλουστη και ευχάριστη διάθεση, το Cedrat για αναζωογόνηση και το Jean Marie Farina για φρεσκάδα.

Διαβάστε ακόμα

Βρήκαμε: Το πιο "εθιστικό" και αισθησιακό κοκτέιλ για το σώμα

Τα πιο όμορφα αρώματα, στα πιο μικρά μπουκάλια

Fleur d'Osmanthus: πλούσια, βελούδινη κρέμα σώματος