Nivea BB Cream: ο έξυπνος σύμμαχος της ομορφιάς σας

Nivea BB Cream: ο έξυπνος σύμμαχος της ομορφιάς σας

Πέντε δράσεις σε μια πρωτοποριακή φόρμουλα

New entry στην κατηγορία των BB Creams που άλλαξαν την καθημερινότητα μας, η Nivea BB Cream 5 σε 1 Ενυδατική Κρέμα Ομορφιάς ηρθε για να προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση μίας κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up.

Η σύνθεσή της είναι βασισμένη στην αποκλειστική τεχνολογία Hydra IQ της Nivea, η οποία διεγείρει την παραγωγή aquaporins στην επιδερμίδα και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Τα aquaporins είναι κανάλια νερού στην κυτταρική μεμβράνη, υπεύθυνα για την ανταλλαγή και μεταφορά του νερού στα κύτταρα της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Hydra IQ έχει μια διεγερτική επίδραση στην κυκλοφορία της υγρασίας ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, διεγείροντας παράλληλα τη δημιουργία νέων aquaporins.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η σύνθεσή της νέας Nivea BB Cream είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμα φυσικά συστατικά, όπως η Προβιταμίνη Β5 ενώ έχει και SPF 10 που προσφέρει μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, προσφέρει κάλυψη στις ατέλειες και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, αναδεικνύει το φυσικό τόνο του προσώπου και καλύπτει τις ανάγκες σας για ενυδάτωση.

Θα την βρείτε σε 2 αποχρώσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.