To "γυμνό" στα άκρα

To "γυμνό" στα άκρα

Η νέα υπέρκομψη συλλογή βερνικιών της Estee Lauder 

"Επέλεξα αυτές τις αποχρώσεις για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας – τον χρωματικό της τόνο, την προσωπικότητα, την άποψή της'' εξηγεί ο Creative Makeup Director της Estee Lauder, Tom Pecheux για τα βερνίκια που ήρθαν να ντύσουν τη νέα σεζόν με τους πιο κομψούς nude τόνους.

Μετά τις πλούσιες και έντονες αποχρώσεις που λανσαρίστηκαν το Φθινόπωρο, αυτή την άνοιξη οι έρχονται νέες, κομψές, ''neutral'' αποχρώσεις της σειράς Pure Color Nail Lacquer French Nudes Collection. Αυτή τη σεζόν, οι αποχρώσεις κυμαίνονται από απαλές σε σκούρες, από θερμές σε ψυχρές, αυτές οι εντυπωσιακές αποχρώσεις στο τόνο του δέρματος, δίνουν στα νύχια μια θηλυκή nude εμφάνιση .

''Η συλλογή αυτή είναι σαν make up για τα νύχια'' δήλωσε o Tom Pecheux. ''Τονίζει τα νύχια , αντί να κάνει αντίθεση με χρώμα''. Καθαρές, φυσικές αποχρώσεις σε σοκολατί καφέ, κρεμώδης κακάου, γαλακτερού μπέζ και απαλού ροζ, προσφέρουν μια σειρά εναλλακτικών που ταιριάζουν με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και αναδεικνύουν κομψά τα νύχια.

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Το διάφανο μακιγιάζ στο show της Isabel Marant

Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

Ένα "άτακτο" μολύβι