Μύρισε καλοκαίρι

Μύρισε καλοκαίρι

Ο Tommy Hilfiger κλείνει την ανεμελιά του καλοκαιριού στα νέα του συλλετικά αρώματα

Η δροσερή αγκαλιά της εξοχής, υπαίθρια καλοκαιρινά πάρτι, λίμνες με κρυστάλλινα νερά και καταπράσινα πάρκα: το tommy girl summer eau de toilette και το tommy summer μας ταξιδεύει στις ηλιόλουστες μέρες και στα ζεστά, αξημέρωτα βράδια του καλοκαιριού.

Το tommy girl summer είναι ένα δροσερό άρωμα, χαρούμενο και χαλαρό, σαν καλοκαιρινό μεσημέρι στη σκιά. Ένας τρυφερός ψίθυρος από νούφαρα και πεπόνι αναδύονται πρώτα, ξυπνώντας τις αισθήσεις. Στην καρδιά του αρώματος, το ανθισμένο στρώμα από γαρδένιες και γιασεμιά οδηγεί στην πόρτα ενός μικρού, μυστικού κήπου ενώ στη βάση του, ένας λεπτός συνδυασμός σανταλόξυλου και musk αφήνει μια γλυκιά αίσθηση που αγκαλιάζει τρυφερά την επιδερμίδα όλη την ημέρα.

Όσο για το αντρικό tommy summer ανοίγει με νότες ροζ πιπεριού, γκρέιπφρουτ και τζίντζερ, αναζωογονητικό σαν το απαλό κύμα στην παραλία. Στη συνέχεια, νότες από έλατο και φασκόμηλο δίνουν στο άρωμα κάτι από τον δροσερό αέρα του βουνού, ενώ ο κόκκινος κέδρος και η θέρμη του κεχριμπαριού προσθέτουν το βάθος που θα κρατήσουν ζωντανή την αίσθησή του μέσα στη δροσιά της καλοκαιρινής νύχτας.

Διαβάστε ακόμα

Lip liner: 2 τρόποι να το φορέσετε

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Φτιάξτο μόνη σου: θρεπτική μάσκα ποδιών