Midnight Recovery Concentrate: ένα μαγικό προϊόν από την Kiehl's!

Midnight Recovery Concentrate: ένα μαγικό προϊόν από την Kiehl's!

Μεταμορφώνει την επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε! 

Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο μπουκαλάκια και αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι: το Midnight Concentrate προέκυψε μετά από δύο χρόνια έρευνας στην επανόρθωση του φραγμού της επιδερμίδας, με αποστολή να δρα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας (τις ώρες που είναι από τη φύση της προγραμματισμένη να απορροφά καλύτερα τα ενεργά συστατικά) αναπληρώνοντας τα λιπίδιά της, για να χαρίζει πιο δροσερή και πιο λαμπερή όψη το πρωί.

Πρόκειται για ένα ένα άνυδρο ("χωρίς νερό") συμπύκνωμα των πιο ευεργετικών φυτικών ελαίων που ενισχύουν την επιδερμίδα και, επιπλέον, προσεκτικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων - συγκεκριμένα περιέχει: σκουαλένιο και έλαιο νυχτολούλουδου, ενεργά συστατικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν στην επιδερμίδα φυτικά λιπίδια τα οποία είναι παρόμοια με τα φυσικά της έλαια, έλαια κορίανδρου και σπόρων ροδόμηλου, Ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά οξέα τα οποία ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει από μόνος του και δρουν ενισχύοντας το φραγμό του δέρματος, καθώς και ένα μαγικό blend αιθέριων ελαίων λεβάντας, δεντρολίβανου, γερανιού και τριαντάφυλλου. Αποτέλεσμα: πιο νεανική επιδερμίδα, χάρη στη βελτιωμένη συνολική ποιότητα του δέρματος, την ενισχυμένη ελαστικότητά της, την μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αλλά και τη θαμπάδας.


«Είμαστε υπερήφανοι που οι πελάτισσές μας την αποκαλούν 'μαγική σύνθεση,' ωστόσο αυτή η κλινικά δοκιμασμένη, κατά 99,8% φυσική σύνθεση είναι το αποτέλεσμα δοκιμών και ακρίβειας», εξηγεί η Δρ. Angelike Galdi, Επικεφαλής Χημικός της Kiehl's και Αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος Έρευνας και Καινοτομίας. «Το Midnight Recovery Concentrate ενσωματώνει τη βασικότερη αρχή μας στην ανάπτυξη προϊόντων: να προσφέρουμε τις πλέον αποτελεσματικές, δοκιμασμένες συνθέσεις, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά, στα σωστά επίπεδα, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Δεν πρόκειται για μαγεία, αλλά για επιστήμη.»

Διαβάστε ακόμα

Η Kiehl's πάει Κηφισιά!

Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα

C, θέλω!