Μαλλιά τόσο λεία και απαλά, όσο ονειρεύεστε!

Μαλλιά τόσο λεία και απαλά, όσο ονειρεύεστε!

Με τη νέα σειρά Elvive με Μικρο-Κερατίνη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για λεία μαλλιά είναι και η χρήση των εργαλείων styling, που ναι μεν μας δίνει το απόλυτο sleek look αλλά οχι χωρίς να ταλαιπωρεί ως έναν βαθμό την τρίχα.

Τώρα το Elvive έρχεται με μια σούπερ επαναστατική σειρά, που υπόχεται σοφιστικέ, λαμπερά μήκη και πειθαρχημένο σώμα στην τρίχα, αλλά χωρίς να τίθεται πλέον ζήτημα θυσίας του όγκου και της ανάλαφρης υφής στο όνομα του ελέγχου και της ακρίβειας. Η νέα απαλότητα που υπόσχεται το Elvive είναι εδώ, και τα δυνατά της σημεία είναι το φυσικό, σέξι αλλά σωστά πειθαρχημένο αποτέλεσμα, έτσι ώστε τα μαλλιά να παραμένουν ανάλαφρα, χωρίς το παραμικρό φριζάρισμα ή ατέλεια: ένα αποτέλεσμα λείο αλλά καθόλου άκαμπτο.

Πώς γίνεται αυτό; Για να ρυθμίσει τις μικρο-ανωμαλίες και να λειάνει τα λέπια της τρίχας, η L' Oréal Paris χρησιμοποιεί στη νέα σειρά περιποίησης Elvive, την Μικρο-Κερατίνη (ΜΚ): Πρόκειται για ένα μείγμα 2 αμινοξέων, τα οποία συντίθενται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα, και ενός παράγωγου πρωτεϊνών σόγιας. Τα αμινοξέα αυτά αντιπροσωπεύουν το 19% της σύστασης της τρίχας όμως στα μήκη της παύουν να παράγονται , με αποτέλεσμα, όταν αυτά χάνονται κάτω από την επίδραση εξωτερικών επιθέσεων, ο οργανισμός να μην μπορεί να τα αναπληρώσει.

Η Μικρο-Κερατίνη (ΜΚ) επιλέχθηκε από τα Εργαστήρια L'Oréal για την ισχυρή συγγένειά της με την τρίχα. Χάρη στο μικρό της μέγεθος, έχει την ικανότητα να προσκολλάται στην επιφάνεια κάθε τρίχας χωρίς να τη βαραίνει , να διορθώνει τις ανωμαλίες της και να αποκαθιστά την ομοιογένειά της ως προς την ρευστότητα και την απαλότητα. Μαζί της συνδυάζεται στις φόρμουλες και το εκχύλισμα Καμέλιας, που έχει έντονες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Η νέα σειρά περιποίησης Elvive αποτελείται από Σαμπουάν, Conditioner και μια εξαιρετική Μάσκα- όλα όσα χρειάζεστε δηλαδή, για να απόλυτα απαλά, μεταξένια μαλλιά!