Είναι Top Secret!

Είναι Top Secret!

Μία νέα, έξυπνη φόρμουλα από τον Yves Saint Laurent

Εμπνευσμένος από τα παρασκήνια των catwalks και τις τεχνικές των κορυφαίων makeup artists που κάνουν τα πρόσωπα των μοντέλων να δείχνουν πιο φρέσκα και λαμπερά μέσα σε λίγα λεπτά, ο οίκος Yves Saint Laurent δημιούργησε τη σειρά Top Secrets με εξειδικευμένες φόρμουλες για πριν και μετά το μακιγιάζ.

Νέα άφιξη, η κρέμα BB "All-In-One" για τελειοποίηση της όψης της επιδερμίδας, που προσφέρει κάλυψη των ατελειών, ομοιογενή όψη, ενυδάτωση, λάμψη και προστασία. Ο συνδυασμός των χρωστικών και των μορίων πέρλας που περιέχει, δρα σαν ένα φίλτρο χρώματος που καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τις καφέ κηλίδες με μία κίνηση, χωρίς να δημιουργεί καμία απολύτως αίσθηση μάσκας. Τα φίλτρα κατά των υπεριωδών ακτίνων προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, το εκχύλισμα θάμνου ιαπωνικού μιγκέ, η Βιταμίνη C και το εκχύλισμα μαγιάτικου τριαντάφυλλου ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα και δίνουν λάμψη, δίνοντας άμεσα φρεσκάδα στο πρόσωπο. Δροσερή, ανάλαφρη και ελαφρώς ιριδίζουσα, η νέα BB "All-In-One" γλιστρά στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει με ένα διάφανο πέπλο, προετοιμάζοντάς την ιδανικά για το μακιγιάζ που ακολουθεί.

"Είναι μια κρέμα BB νέας γενιάς. Εξαιρετικά ελαφριά και ανεπαίσθητη, η BB Crème All-In One του οίκου Yves Saint Laurent Beauté προσφέρει 5 αποτελεσματικές δράσεις για τέλεια όψη επιδερμίδας. Διορθώνει άμεσα, χάρη στις χρωστικές, στα μόρια πέρλας και τα μικρομόρια πούδρας που σχηματίζουν ένα διάφανο πέπλο", εξηγεί η Caroline Nègre, Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας του Οίκου Yves Saint Laurent Beauté.

Διαβάστε ακόμα

Η λάμψη των ημιπολύτιμων λίθων στο πρόσωπό σας!

Νέος, hot star στον οίκο Yves Saint Laurent!

10+1 έξυπνα tips μακιγιάζ που θέλετε να ξέρετε!