Αγαπάμε: Τα νέα Lip Butter Gloss της ΚΟΡΡΕΣ

Αγαπάμε: Τα νέα Lip Butter Gloss της ΚΟΡΡΕΣ

Για σούπερ απαλά, λαμπερά χείλη

Είναι lip butters, είναι glossy και φέρνουν το καλοκαίρι στο νεσεσέρ μας: η ΚΟΡΡΕΣ μόλις λάνσαρε αυτά τα limited edition προϊόντα για τα χείλη τα οποία δοκιμάσαμε και ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα!

Κάθε Lip Butter Gloss έχει πλούσια φόρμουλα που συνδυάζει τη λάμψη του lip gloss και την απαλή υφή του lip butter, αφήνοντας τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα ενώ δίνει την αίσθηση της υγρής λάμψης. Η κρεμώδης υφή του απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη χωρίς να κολλάει, ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων προσφέρει θρέψη και προστασία και ταυτόχρονα ντύνει τα χείλη με τις πιο λαχταριστές αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, περιέχουν Pomegranate Fruit Sterols που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Sugar Cane Extract που μαλακώνει τα χείλη και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως "μαγνήτης νερού", γιατί έχει την ικανότητα να δεσμεύει τα μόρια του νερού και να τα συγκρατεί στην επιδερμίδα καθώς και φυσικά έλαια και κεριά που ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα φιλμ που διατηρεί την υγρασία τους.

Τα limited edition Lip Butter Gloss θα τα βρείτε σε 3 αποχρώσεις: Peach, Pink και Natural.


Διαβάστε ακόμα

Τα trends... του χεριού σας!

Λογική και ευαισθησία

Herb Gloss Colorant: H εξαιρετική μόνιμη κρέμα-βαφή της ΚΟΡΡΕΣ