Η Nuxe φροντίζει τη σιλουέτα σας

Η Nuxe φροντίζει τη σιλουέτα σας

Και υπογράφει τρία εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης

Η Nuxe χάρη στην εξειδίκευσή της στη φυτική κοσμετολογία έρχεται με στοχευμένη σειρά σώματος να μας δώσει σούπερ αποτελεσματικά όπλα για αρμονική σιλουέτα.

Στη σειρά Nuxe Body θα βρείτε την Fondant Firming Cream, μια κρέμα εντατικής σύσφιξης με ταυτόχρονη αντιγηραντική δράση. Το εκχύλισμα Μιμόζας Βραζιλίας που περιέχει (πατέντα της Nuxe) και τα Σάκχαρα Βρώμης δρουν συνεργικά για άμεση δράση και αποτέλεσμα στιγμιαίου lifting, oι Nιφάδες Σίκαλης και Kigelia Africana επανορθώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα ενώ τα εκχυλίσματα Γιασεμιού και η Βιταμίνη E συμπληρώνουν αυτήν τη διπλή δράση προσφέροντας στην επιδερμίδα προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

Αν το ζητούμενό σας είναι η μάχη κατα της κυτταρίτιδας δοκιμάστε το Body Countouring Serum, ορός που βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η σύνθεσή του βασίζεται στη Φυτική Καφεϊνη, τις Πολυφαινόλες Κακάο (πατέντα της Nuxe) και το Εκχύλισμα Yacon, που βοηθούν στη μείωση της ανάγλυφης όψης του δέρματος. Επιπλέον, προσφέρει και ένα εξαιρετικό οπτικό εφέ: χάρη στις οπτικές διορθωτικές χρωστικές βελτιώνει άμεσα την όψη της κυτταρίτιδας δίνοντας αποτελέσματα ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή!

Ειδικά μελετημένο για την επίμονη κυτταρίτιδα, το Body Contouring Oil περιέχει 10 Αιθέρια 'Έλαια που στοχεύουν στην εξομάλυνση του ανάγλυφου του δέρματος ενώ συγχρόνως βοηθούν και στην αποσυμφόρηση. Επιπλέον, το cocktail από 3 Φυτικά Έλαια (Σησάμι, Φουντούκι, Macadamia) σε συνδυασμό με Εκχύλισμα Καρύδας συσφίγγουν το δέρμα και βελτιώνουν την ελαστικότητα του, αφήνοντάς το μεταξένιο και απαλό.