Σαν τα μάτια σας

Σαν τα μάτια σας

Μια νέα αντιγηραντική κρέμα ματιών από την Symmetria υπόσχεται απόλυτη αντιγηραντική φροντίδα

New entry στην αντιγηραντική σειρά The One του κέντρου Symmetria, η κρέμα ματιών 'THE ONE non-surgical eye lift' περιέχει ενεργά συστατικά που μειώνουν τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και αφήνουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή λαμπερή και απαλή.

Βασικά συστατικά της, το Dipalmitoyl Hydroxyproline που έχει τριπλή συσφικτική δράση αναγέννησης, ενυδάτωσης και πρόληψης των ρυτίδων. Το συστατικό αυτό ενεργοποιεί την σύσπαση των ινών κολλαγόνου και προστατεύει τις ελαστικές ίνες από τη δράση των ελευθέρων ριζών και επομένως προφυλάσσει τα κύτταρα από τη γήρανση, όπως έχουν δείξει in vitro μελέτες. Το Argan Oil, συστατικό που προέρχεται από το Μαρόκο, παρουσιάζει ισχυρή ενυδατική δράση, βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και την ανάκτηση της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος, το Padina Pavonica, το πιο διάσημο ίσως συστατικό κατά της γήρανσης, ενισχύει τη λειτουργία των γλυκοσαμινογλικάνων και του κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα ενώ το Vitis Vinifera (Grape) Leaf extract, εκχύλισμα σταφυλιού πλούσιο πλούσιο σε φαινόλες, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Αλλά και η συσκευασία της 'THE ONE non-surgical eye lift' είναι ενδιαφέρουσα: η ποσότητα των 15ml – όσα δηλαδή περιέχονται σε κάθε βαζάκι κρέμας ματιών – προσφέρεται σε τρεις μικρές συσκευασίες των 5ml, μια για κάθε μήνα, τις οποίες θα βρείτε στο ίδιο κουτί. Έτσι, έχετε ξεχωριστά την ποσότητα που χρειάζεστε για κάθε μήνα φροντίδας, ενώ το περιεχόμενο διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση, καθώς τα βαζάκια δεν μένουν ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Λεπτή, λευκή γραμμή στα μάτια στο show του Emilio Pucci

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Κάντο όπως η Dita