Χαλαρωμένα μπρατσάκια τέλος! Αυτή είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος σύσφιξης που κάνει θαύματα

Χαλαρωμένα μπρατσάκια τέλος! Αυτή είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος σύσφιξης που κάνει θαύματα

Το ArmTite αποτελεί την μόνη, πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για βελτίωση της περιοχής των μπράτσων. Η πλαστικός χειρούργος Βίλλυ Ροδοπούλου μας εξηγεί τα πάντα.

Η περιοχή των μπράτσων όπου υπάρχει πολύ συχνά συσσώρευση λίπους υφίσταται έντονα με την πάροδο του χρόνου και χαλάρωση. Συνήθως, ούτε η έντονη άσκηση δεν προσφέρει βελτίωση. Μέχρι πρότινος η μόνη λύση που υπήρχε ήταν η βραχιονοπλαστική, η οποία είναι χειρουργική επέμβαση που αφήνει πολύ εμφανείς ουλές στην έσω επιφάνεια των μπράτσων και δεν προτιμάται σαν τεχνική. Η λιποαναρρόφηση από την άλλη, δεν έχει συνήθως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ArmTite ήρθε ευτυχώς να καλύψει αποτελεσματικά αυτό το κενό που υπήρχε και να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των πλαστικών χειρουργών που γνωρίζουν και εφαρμόζουν αυτήν την καινοτόμο τεχνική.

Η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας RFAL (ραδιοσυχνότητες) με την οποία εξασφαλίζεται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιγξη του συνδετικού ιστού. Η τεχνολογία RFAL προκαλεί την θερμική σύσπαση της επιδερμίδας μέσω ραδιοκυμάτων και ακολούθως την σμίλευση των προβληματικών περιοχών και την εξάλειψη της δερματικής χαλάρωσης. Εκτελείται με χρήση τοπικής αναισθησίας σε συνδυασμό η όχι με μέθη μέσω πολύ μικρών τομών που εύκολα κρύβονται.
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν άμεσα ορατά, με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα σε διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Είναι ιδιαίτερα θεαματικά τα αποτελέσματα και χωρίς να μένουν σημάδια, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό μιας και οι περιοχές των μπράτσων είναι συχνά ακάλυπτες.

Δείτε εδώ φωτογραφίες περιστατικών πριν και μετά την σύσφιξη μπράτσων.

Το ArmTite Μαζί με τις μεθόδους του NeckTite, FaceTite αλλά βεβαίως και του BodyTite αποτελούν μια πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα, τα χέρια και άλλες περιοχές με επιπλέον συσσώρευση λίπους και δερματική χαλάρωση.

Πλαστικός Χειρουργός
Ροδοπούλου Βίλλυ
www.rodopoulou.gr