Georgia May Jagger: Τα μυστικά ομορφιάς της

Georgia May Jagger: Τα μυστικά ομορφιάς της

Η μούσα του νέου αρώματος Just Cavalli μίλησε στο site της Vogue

Η κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος του Roberto Cavalli, ένα πολύ ενδιαφέρον κοκτέιλ νεανικό, φρέσκο και σοφιστικέ.

Με αφορμή αυτή τη νέα συνεργασία της, έδωσε συνέντευξη στη Vogue όπου αποκάλυψε τις συνήθειες της ομορφιάς της.

Γιατί οι γυναίκες έχουν εμμονή με το άρωμα

Πιστεύω πως έχει να κάνει με το ότι είναι η υπογραφή μας, ολοκληρώνει την εμφάνισή μας. Είναι κάτι που φοράς και σε κάνει να ξεχωρίζεις, θέλεις να γίνει η προσωπική σου ευωδιά. Όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον στο μάγουλο και σκέφτεσαι: Μμμμ μυρίζει υπέροχα. Το Just Cavalli είναι ένα άρωμα που φοράς πρωί και βράδυ και είναι πολύ νεανικό.

Τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Φοράω πολλή ενυδατική. Κατά τα άλλα, συνήθως φοράω μάσκαρα και concealer και κάποιες φορές και bronzer. Έχω ένα στικ με έλαιο καρύδας που το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού- στα βλέφαρά μου για να τα κάνω πιο λαμπερά, στα χείλη μου και όπου είναι ξερή η επιδερμίδα μου. Γενικά η φροντίδα μου είναι πολύ απλή, εκτός αν πρόκειται να βγω. Τότε θα φορέσω μια κρεμώδη σκιά ή ίσως και ένα κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν- λατρεύω τα κραγιόν της Kate Moss για τη Rimmel. Κάποιες φορές με φοβίζουν τα διαφορετικά χρώματα- θέλω να δοκιμάζω ένα έντονο, ζωηρό ροζ αλλά φοβάμαι μήπως δεν μου πάει!

Το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Η μάσκαρα- νομίζω πως αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες, έτσι δεν είναι; Όταν θέλεις να νιώσεις λίγο καλύτερα δεν έχεις παρά να φορέσεις λίγη μάσκαρα.

Για το ότι είναι το πρόσωπο του Just Cavalli

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη.Λατρεύω το πόσο φρέσκο είναι, και πολύ λουλουδάτο. Και μου αρέσει πάρα πολύ η καμπάνια, είναι πολύ sexy.