Βελούδινο σαν γαλάκτωμα, δροσερό σαν gel!

Βελούδινο σαν γαλάκτωμα, δροσερό σαν gel!

Είναι το νέο Lipikar Gel-Fluide της La Roche-Posay που ανακουφίζει το ξηρό δέρμα

Αν έχετε ξηρό δέρμα, αυτό που του συμβαίνει είναι πως του λείπουν νερό και λιπίδια. Τα κύτταρα της επιδερμίδας χάνουν την ικανότητά τους να συγκρατούν το νερό ενώ παράλληλα τα λιπίδια παράγονται σε μικρότερες ποσότητες, γεγονός που προκαλεί απολέπιση. Ως αποτέλεσμα, ο επιδερμιδικός φραγμός δε λειτουργεί επαρκώς και το δέρμα γίνεται πιο ευάλωτο σε εξωτερικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ερεθισμοί, αίσθηση τραβήγματος και δυσφορίας, κνησμός, έλλειψη άνεσης.

Η La Roche-Posay που εξειδικεύεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας, δημιούργησε το Lipikar Gel-Fluide, ένα ενυδατικό και καταπραϋντικό γαλάκτωμα σώματος, ιδανικό για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Βασικά συστατικά του, η Νιασιναμίδη, ένα πολύτιμο συστατικό που καταπολεμά τους ερεθισμούς, καταπραΰνει το δέρμα και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό για να προστατεύσει από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και τα αλλεργιογόνα. Μαζί της, το Βούτυρο Καριτέ, το έλαιο Κανόλα και η Γλυκερίνη, που αναπληρώνουν τα λιπίδια και ενυδατώνουν το δέρμα, το οποίο ανακτά την απαλότητα και ελαστικότητά του και βέβαια, το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο, με δράση αντι-οξειδωτική, ενυδατική και κατά των ερεθισμών.

Όσο για την υφή του, ιδιαίτερα ελαφριά και λεπτόρρευστη, «λιώνει» στην επαφή με το δέρμα, απορροφάται τέλεια σε δευτερόλεπτα και αφήνει μια έντονη αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης, η οποία ενυσχύεται και ενισχύεται από το άρωμά του με αναζωογονητικές νότες πράσινου μήλου, λευκών λουλουδιών και υδάτινες νότες.

Διαβάστε ακόμα

Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; Αυτή η βάση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας

Απόλυτη ανακούφιση για την ξηρή επιδερμίδα

Το πιο απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ