Ο Michael Kors ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ

Ο Michael Kors ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ

Ένα ακόμα βήμα του διάσημου designer στην beauty industry

Έχοντας ήδη καθιερώσει το όνομά του ανάμεσα στους δυνατούς παίχτες της αρωματοποιείας, ο Michael Kors ανακοίνωσε τα επόμενα σχέδιά του, να προσθέσει και μακιγιάζ στην αυτοκρατορία του.

Όπως διαβάζουμε, θα είναι χωρισμένο σε τρεις διαφορετικές συλλογές: sexy, sporty και glam, κάθε μία από τις οποίες θα περιλαμβάνει ένα άρωμα, κραγιόν, lip gloss και δύο βερνίκια νυχιών. «Πιστεύω πως αυτό το τρίπτυχο- sexy, sporty και glam- ήταν πάντα στο DNA του brand και με έναν περίεργο τρόπο, η γυναίκα Michael Kors έχει αυτά τα χαρακτηριστικά- το θέμα είναι ποιο από αυτά τα 3 υπερισχύει στην κάθε μία, ανάλογα και με τη περίσταση. Έτσι σκέφτηκα, πώς μπορούμε να τα εκφράσουμε συνδυάζοντας άρωμα με χρώμα,» είπε ο σχεδιαστής στο WWD.

Η σειρά θα περιλαμβάνει ακόμα, προϊόντα περιποίησης σώματος και καλοκαιρινά προϊόντα όπως bronzer, self-tan και ξηρό λάδι. «Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσφέρω τα απαραίτητα σε κάθε γυναίκα- πράγματα που χρειάζεται οπωσδήποτε για να εκφράσει τη διάθεσή της. Όχι επειδή κάποιος της είπε, Α αυτό το προϊόν πρέπει να το πάρεις». Η σειρά λανσάρεται στην Αμερική τον Αύγουστο.

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το πανεύκολο σινιόν της Rachel McAdams

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Κάντο όπως η Dita