Ποιοι Έλληνες celebrities θα γίνουν πωλητές για μια μέρα;

Ποιοι Έλληνες celebrities θα γίνουν πωλητές για μια μέρα;

Ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Kiehl's σε μια ακόμα πρωτοβουλία αγάπης- και σας περιμένουν! 

Κρατήστε στην ατζέντα σας την ημερομηνία: την Τρίτη 23 Απριλίου, οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Αλέξανδρος Χριστόπουλος,
Αφροδίτη Σημίτη, Freaky Fortune, Deux Hommes & Αλεξ Κάβδας, θα σας περιμένουν στο stand της Κiehl's στο Hondos Center Κifisia για καλό σκοπό!

Με αφορμή, τόσο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Hondos Center Kifisia, (Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά), όσο και της γιορτής του Πάσχα, αγαπημένα πρόσωπα της showbiz θα φορέσουν την λευκή ποδιά της kiehl's και θα υποδυθούν τον ρόλο του πωλητή προϊόντων του brand από τις 17:00 έως τις 20:00. Στόχος, να...απογειώσουν τις πωλήσεις καθώς το 100% του ποσού από την αγορά κάθε προϊόντος Kiehl's την ημέρα των εγκαινίων θα διατεθεί στην ΜΚΕ Μέριμνα που έχει ως κύριο σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την ασθένεια ή το θάνατο.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της. Η θερμή αντιπόκριση των celebrities σε αυτή την πρωτοβουλία αποδεικνύει το ενδιαφέρον τους για αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα ενώ η ίδια η ενέργεια αντανακλά απόλυτα τις αξίες της Kiehl's, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλά άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Διαβάστε ακόμα

Η Kiehl's πάει Κηφισιά!

Midnight Recovery Concentrate: ένα μαγικό προϊόν από την Kiehl's!

Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα