Επιδερμίδα απόλυτα καθαρή

Επιδερμίδα απόλυτα καθαρή

Η Sensai by Kanebo υπόσχεται να σας την προσφέρει

Η Sensai by Kanebo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας. Απόδειξη, πώς στην φιλοσοφία της υπάρχει η ιεροτελεστία του "Διπλού Καθαρισμού" στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου που είναι εμπνευσμένη από τα αρχαία τελετουργικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας. Το πρώτο βήμα, αφαιρεί το μακιγιάζ και τα υπολείμματα λιπαρότητας αναδεικνύοντας τη φυσικότητα της επιδερμίδας ενώ το δεύτερο βήμα,καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, προσφέροντας μια πραγματικά καθαρή επιδερμίδα.

Σε αυτή τη λογική, λανσάρει αυτή τη σεζόν δύο εξαιρετικά προϊόντα καθαρισμού που το ένα συμπληρώνει τη δράση του άλλου: το Cleansing Balm, με φυσικά έλαια αμυγδάλου και πορτοκαλιού, μετατρέπεται σε μεταξένιο λάδι τη στιγμή που αγγίζει το πρόσωπο, αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ βοηθώντας παράλληλα την επιδερμίδα να συγκρατήσει την υγρασία της.

Δεύτερο βήμα, το Foaming Facial Wash, σε μορφή spray. Στην καρδιά της σύνθεσής του υπάρχει εκχύλισμα Quillai, εκχύλισμα Kanzo και ένζυμο Aquafit, που καθαρίζουν σε βάθος, απομακρύνουν και το παραμικρό ίχνος ρύπου και μακιγιάζ ενώ αφήνουν την επιδερμίδα βελούδινη και φωτεινή.

Τα προϊόντα Sensai by Kanebo θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα notosgalleries.

Διαβάστε ακόμα


Στόχος: Τέλειο ντεκολτέ

Ήρθε: Η νέα σειρά μαλλιών Sensai by Kanebo

Sensai Lifting Radiance Cream: το νέο αριστούργημα της Kanebo