Πιο λαμπερή σε μόλις 1 εβδομάδα! Πώς;

Πιο λαμπερή σε μόλις 1 εβδομάδα! Πώς;

Η Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Medi Cosmetic, μας δίνει 3 τρόπους άμεσης αναζωογόννησης.

H Άνοιξη έχει μπει για τα καλά! Και δικαιούμαστε όσο ποτέ να νιώθουμε φρέσκες και ανανεωμένες. Υπάρχουν όμως κάποιες θεραπείες που θα κάνουν τη διαφορά μόλις μέσα σε 1 εβδομάδα; Υπάρχουν!

Fractional Laser
Μόλις μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες μπορείτε να δείτε τα σημάδια και τις πανάδες του προσώπου να εξαφανίζονται! Το Fractional Laser είναι ιδανικό για να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη του προσώπου και να διώξει τη θαμπάδα και την κούραση.

ΜΟΝΟ RF
Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται γύρω από τα μάτια για να απαλύνουν το "πόδι της χήνας", στα μάγουλα για να επιτύχουμε σύσφιξη στην περιοχή, στο προγούλι όπου συρρικνώνεται λίπος και στον λαιμό που όλες ξέρουμε ότι δυστυχώς ο λαιμός δεν λέει ψέματα για την ηλικία μας! Επιτυγχάνουμε εξαιρετική βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Για το σώμα
Ένας συνδυασμός 2 μηχανημάτων μπορεί να δώσει εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα! Ξεκινάμε με Cavitation στην κοιλίτσα, τους γλουτούς ή όπου έχουμε σωρευμένο λίπος. Προτείνουμε πάντα να φέρετε μαζί σας στην πρώτη συνεδρία με Cavitation ένα παντελόνι που δεν κουμπώνει. Μετά τη συνεδρία όχι μόνο θα κουμπώνει, αλλά θα μπορείτε να βάλετε και ένα δάχτυλο μέσα! Επίσης, συνδυάζουμε αυτή τη θεραπεία με το επαναστατικό Scarlet, όπου βλέπουμε άμεση σύσφιξη της περιοχής που εφαρμόζουμε, αισθητή βελτίωση της κυτταρίτιδας από την πρώτη συνεδρία και μέσα σε 2-3 συνεδρίες μπορούμε να εξαφανίσουμε τις επίμονες λευκές ραγάδες για πάντα!

Πιο όμορφη σε μία εβδομάδα; Γίνεται! Μη τη βοήθεια της τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, αλλά φυσικά και με την εξειδίκευση της καλύτερης ομάδας ιατρών που χειρίζονται τα μηχανήματα.

Ευχαριστούμε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic Μαρία Χατζηαναστασίου.

Medi Cosmetic:
Σύνταγμα 210 3232722
Πατησίων 210 8833800
Κηφισιά 210 6232400
www.medicosmetic.gr