Το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου στο MadWalk

Το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου στο MadWalk

Βρεθήκαμε στο backstage και μάθαμε τις λεπτομέρειες

«Η Τόνια έχει έντονα χαρακτηριστικά, έχει μια παιδικότητα και συγχρόνως είναι μια σαγηνευτική γυναίκα, οπότε δεν θέλει πολλά πράγματα στο μακιγιάζ της», μας είπε η Κωνσταντίνα Λεμπέση, η makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της ηθοποιού.

«Δημιούργησα ένα natural look, όπου ανέδειξα τα έντονα φρύδια της, τονίζοντας το πολύ όμορφο τόξο τους. Η επιδερμίδα της Τόνιας είναι φυσικά λαμπερή, οπότε χρησιμοποίησα ένα ελαφρύ φον ντε τεν και λίγο concealer για να δώσω φως στο βλέμμα.

Στα μάτια της, χρησιμοποίησα μια ανοιχτόχρωμη μπεζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια άπλωσα μια καφέ ανοιχτή σκιά (αυτήν που ονομάζουμε contouring) πάνω στο οστό του βλεφάρου και κάτω από το μάτι για να τονίσω το σχήμα των ματιών και να τα κάνω να δείχνουν πιο μεγάλα, αφού επρόκειτο να βγει στην τηλεόραση. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με μάσκαρα, άπλωσα ρουζ στα ζυγωματικά σε ροζ-πορτοκαλί απόχρωση που δίνει φρεσκάδα στην επιδερμίδα και με highlighter έδωσα γυαλάδα ψηλά στα ζυγωματικά.

Γέμισα τα χείλη της με ένα μολύβι σε καφέ-ροζ με στόχο να αναδείξω το φυσικό χρώμα τους και από πάνω άπλωσα ένα lip balm για ενυδάτωση και λάμψη.»

Διαβάστε ακόμα

Madwalk 2013: Αυτές οι κυρίες τερμάτισαν πρώτες, στη μάχη του στυλ!

Madwalk 2013: Δείτε όλους τους αστέρες που παρευρέθησαν στο event

Madwalk by Coca Cola Light: To Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα (αποκλειστικές φωτό)