Ακόμα και οι πιο σκληροί άντρες... μαλακώνουν!

Ακόμα και οι πιο σκληροί άντρες... μαλακώνουν!

Αν δεν το πιστεύετε, δείτε τι έχει κάνει η Biotherm!

Η Βiotherm Homme καλύπτει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των ανδρών στην φροντίδα της επιδερμίδας τους από το 1985 και βρίσκεται στην κορυφή αυτής της κατηγορίας. Τώρα προχωρά ένα βήμα παραπέρα λανσάροντας το Total Perfector, ένα δροσερό κρεμώδες ζελ το οποίο αντιμετωπίζει δύσκολα θέματα του δέρματος των ανδρών όλων των ηλικιών, για όλους τους τύπους δέρματος: τραχύτητα, ανομοιογένεια και ορατούς πόρους.

Το Total Perfector δημιουργήθηκε για τους άντρες του θέλουν κάτι περισσότερο από βασική ενυδάτωση αλλά δεν είναι έτοιμη να μπουν στη λογική της αντιγήρανσης- είναι ένα προϊόν τελειοποίησης της επιδερμίδας, μια high end φόρμουλα βασισμένη στο Αγνό Plankton Thermal αλλά και τα πιο εκλεκτά θαλάσσια συστατικά που προσφέρουν απόλυτη ενυδάτωση ενώ διαορθώνουν τις ατέλειες.

Και, επειδή το χιούμορ είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να μιλήσεις στο μυαλό και την καρδιά ενός άντρα, η Biotherm Homme ετοίμασε ένα απολαυστικό video με αφορμή το λανσάρισμα του Total Perfector. «Για να παραμείνεις το Νο 1 της επιλεκτικής αγοράς στους άνδρες, πρέπει να πρωτοπορείς, επιλέγοντας νέες μεθόδους επικοινωνίας με τον καταναλωτή. Πιστεύουμε ότι το φιλμ μας κάνει ακριβώς αυτό. Μέσα από το χιούμορ, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να αποφύγουμε τα περιττά και να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα την ανδρικής μας σειράς» δήλωσε ο Emilie Marsh, International Communications & Digital Director at Biotherm.

Αυτό ήταν και το βασικό ζητούμενο του σκηνοθέτη του φιλμ Adrien Armanet. «Το project ήταν πολύ ενδιαφέρον για εμένα και αυτό γιατί είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στις κλασικές καμπάνιες ομορφιάς, στις οποίες συνήθως πρωταγωνιστούν υπέροχα μοντέλα σε πολύ εστέτ εικόνες. Αυτό το φιλμ είναι η απόδειξη πως το χιούμορ μπορεί να είναι μέρος της ομορφιάς, αφού δεν αποκλείει τις όμορφες εικόνες, ούτε απαγορεύει να κάνουμε όμορφα πράγματα».