Μια CC Cream από τον Dr Brandt

Μια CC Cream από τον Dr Brandt

Για τέλεια, ομοιόμορφη, ματ επιδερμίδα

Ο Dr Frédéric Brandt υπογράφει μια νέα, hi end φόρμουλα στη λογική των CC Cream, όμως ειδικά μελετημένη για μικτή και λιπαρή επιδερμίδα ωστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφο, ματ αποτέλεσμα.

Η CC mat μπήκε στην οικογένεια Pores No More, και στόχο της έχει να εξαλείφει τη γυαλάδα, να προσφέρει στιγμιαία ματ υφή και να κρύβει τις κοκκινίλες, τους διεσταλμένους πόρους και άλλες ατέλειες- δηλαδή ανταποκρίνεται στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένα λιπαρό δέρμα. Επιπλέον, ο Dr Brandt την προτείνει και στις γυναίκες που αναζητούν μια πιο ελαφριά εναλλακτική λύση για να επιτύχουν την ομοιομορφία στο χρώμα του δέρματος, για να δώσουν μια αίσθηση «γυμνού» τελειώματος. Ιδανικό για ζεστό και υγρό καιρό, αυτό το νέο προϊόν φροντίδας με την ευέλικτη κάλυψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση του fond de teint (κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις), καθώς προσφέρει ματ υφή και ομοιομορφία στο δέρμα ενώ παράλληλα προστατεύει και καλύπτει τις ατέλειες.

«Όλες οι γυναίκες επιθυμούν ομοιόμορφη υφή, πράγμα σχετικά δύσκολο να επιτευχθεί ειδικά όταν το δέρμα είναι λιπαρό ή μικτό» δηλώνει ο Dr. Brandt. «Δημιούργησα την CC mat για να προσφέρω τις δυνατότητες μια όλα σε ένα κρέμας σε εκείνες που διαθέτουν λιπαρό δέρμα και είναι επιρρεπείς στις ατέλειες».

Τα προϊόντα φροντίδας του Dr Brandt θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.