Οι stars πωλητές της Kiehl's για μια μέρα!

Οι stars πωλητές της Kiehl's για μια μέρα!

Ένωσαν τις δυνάμεις τους με το beauty brand για καλό σκοπό!

Η Kiehl's βλέπει την ομορφιά όχι μόνο κλεισμένη σε όμορφα μπουκαλάκια της αλλά και σε κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Έτσι χθες το απόγευμα, μαζί με τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου corner της στο Hondos Center Kifisia, η Kiehl's έστειλε πρόσκληση σε διάσημους fans της για μια ενέργεια γεμάτη αγάπη. Από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ο Αλεξ Κάβδας, η Αφροδίτη Σημίτη βρέθηκαν πίσω από το stand της Kiehl's και έγιναν πωλητές των προϊόντων της με στόχο να πουλήσουν όσο περισσότερα γίνεται για καλό σκοπό: την ενίσχυση της ΜΚΕ Μεριμνα, που έχει ως κύριο σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την ασθένεια ή το θάνατο.

Οι beauty addicts ανταποκρίθηκαν με πολλή ζεστασιά σε αυτή την πρωτοβουλία, έσπευσαν στο stand της Kiehl's, γνώρισαν τα αγαπημένα προϊόντα των διάσημων και όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια κίνηση συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη συγκεντρώνοντας μέσα σε 3 ώρες το ποσό των 2.156 ευρώ!