Καταπολεμίστε τη συσσώρευση λίπους

Καταπολεμίστε τη συσσώρευση λίπους

Η Shiseido δίνει τη δική της απάντηση με ένα νέο, επαναστατικό προϊόν αδυνατίσματος

Με την σειρά Advanced body Creator η Shiseido άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο αδυνάτισμα. Αυτή τη σεζόν, έρχεται μια ολοκαίνουρια φόρμουλα, το Advanced Body Creator Super Slimming Reducer με μια νέα ισχυρή σύνθεση για την καταπολέμηση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Βασισμένο στην αποκλειστική σύνθεση SLM Fragrance (Μείγμα εσπεριδοειδών και μπαχαρικών) της Shiseido, που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2002, το Advanced Body Creator Super Slimming Reducer ενισχύει την έκκριση νοραδρεναλίνης, η οποία έχει αποδειχτεί ότι δρα αποτελεσματικά στην έκκριση των UCP3*, των πρωτεϊνών καύσης του λίπους. Και βέβαια, η αναζωογονητική ευωδιά του τονώνει και τις αισθήσεις, δημιουργώντας μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας.


Επιπλέον, η πρωτοποριακή τεχνολογία αδυνατίσματος της Shiseido βασίζεται σε τρία συστατικά-κλειδιά για τη στοχευμένη καταπολέμηση του λίπους: την Καφεΐνη, το Εκχύλισμα Hawthorn (Ένα εκχύλισμα από το άνθος του κράταιγου, ένα θαμνώδες άνθος της οικογένειας των ρόδων.) και το Εκχύλισμα Poria Cocos (Μανιτάρι που αναπτύσσεται στις ρίζες των πεύκων). Ο συνδυασμός τους, το SLM Fragrance και η τεχνολογία της φόρμουλας δεν σταματούν στη διάσπαση του λίπους, αλλά συμβάλλουν στη διάλυση και την εξάλειψή του. Και κάτι ακόμα: επειδή πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει πως η έλλειψη κολλαγόνου και η αποδυνάμωση του υποστηρικτικού ιστού της επιδερμίδας ευθύνονται μεταξύ άλλων για το σχηματισμό κυτταρίτιδας, το Advanced Body Creator Super Slimming Reducer εμπλουτίστηκε με ένα εξειδικευμένο συστατικό, που βελτιώνει τον μεταβολισμό του κολλαγόνου και συμβάλλει στην ελαστικότητα και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Οι συμπυκνωμένες κάψουλες κατά του λίπους που περιέχει διασπώνται αμέσως μόλις το απλώσετε, απελευθερώνοντας τα δραστικά συστατικά τους ενώ χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία «Agar Gel», το δροσερό αυτό gel αφήνει μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμα

Η Shiseido βραβεύει την ομορφιά

Μαύροι κύκλοι: Η Shiseido έχει τη λύση σε ένα βαζάκι!