Νέα Olay Regenerist: Προστασία σε όλα τα σημεία!

Νέα Olay Regenerist: Προστασία σε όλα τα σημεία!

Αντιγηραντική δράση και SPF 30 σε ένα έξυπνο προϊόν φροντίδας

Ότι δεν πρέπει να κάνουμε βήμα από το σπίτι μας χωρίς αντηλιακή προστασία, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι γνωστό. Αν παρόλα αυτά, υπήρξατε κάπως αμελής με το θέμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε την ιεροτελεστία της ομορφιάς σας και να αντικαταστήσετε την κρέμα ημέρας σας με ένα προϊόν φροντίδας με SPF.

Η επιστημονική ομάδα της Olay δημιούργησε την νέα Regenerist Κρέμα Στοχευμένης Δράσης 3 σημείων SPF 30, ένα προϊόν με διπλό όφελος, που αφενός προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας UVA και UVB, αφού περιέχει δείκτη υψηλής αντηλιακής προστασίας ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα προσφέροντάς της ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση.

Στην σύνθεσή της πρωταγωνιστούν το σύμπλοκο αμινοπεπτιδίων της Olay Regenerist που περιέχει πενταπεπτίδια, βιταμίνες B3, B5 και E, αλλαντοΐνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,
το διπεπτίδιο της καρνοσίνης, μια ισχυρή αντιοξειδωτική ένωση, η βιταμίνη C η οποία δρα σε συνέργεια με τη βιταμίνη Ε για να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται στην επιφάνεια της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία και αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB.

Μη λιπαρή και με λεπτή υφή, η Olay Regenerist Κρέμα Στοχευμένης Δράσης 3 σημείων SPF 30 αποτελεί την ιδανική λύση για ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μέσα στην πόλη, με μια κίνηση!

Διαβάστε ακόμα

Η νέα Total Effects της Olay τα έχει όλα!

Νυχτερινό ωράριο

Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση