Αποκτήστε τον αέρα μιας Παριζιάνας

Αποκτήστε τον αέρα μιας Παριζιάνας

Με τη νέα, υπέροχη παλέτα μακιγιάζ Palette Parisienne του Yves Saint Laurent

Από το 2011, ο οίκος Yves Saint Laurent συνοδεύει τις beauty addicts στα ταξίδια τους με μοναδικές, συλλεκτικές παλέτες, που είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στα αεροδρόμια και τα duty free.

Η παλέτα που δημιούργησε για το 2013 εμπνέεται από τα signature χρώματα του οίκου, το μαύρο, το χρυσό και το θρυλικό logo του και είναι ένα ταξίδι στη διαχρονική γαλλική κομψότητα. Η γυναίκα Saint Laurent εκφράζεται μέσα από το χρώμα, λέει ο Lloyd Simmonds και η Palette Palisienne έρχεται με έναν μεγάλο, πανοραμικό καθρέφτη (για πρώτη φορά σε παλέτα YSL), και περιλαμβάνει couture χρώματα με την υπογραφή του διάσημου makeup artist και Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο μακιγιάζ του οίκου, μια αρμονία που εκφράζει απολυτα την ουσία της θηλυκότητας και της κομψότητας.

Τα 10 χρώματα που περιέχει αυτή η παλέτα είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν και να αναδεικνύουν οποιοδήποτε τόνο επιδερμίδας. Τι θα βρείτε στην Palette Parisienne: 1 ροζ blush για φυσική λάμψη, 5 σκιές Lumieres σε βιολετί, midnight blue, μπρονζέ, χρυσό και στο μπεζ της άμμου, 3 κραγιόν Lèvres Pur Couture σε χρώματα από το ροζ μέχρι το φούξια, 1 nude lip gloss με χρυσή λάμψη, 1 μίνι μαύρη μάσκαρα Volume effet Faux-Cils Shocking. Επιπλέον, στην παλετα θα βρείτε3 επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ, που είναι πιο μεγάλα και άνετα σε σχέση με τα κλασικά πινέλα που βρίσκετε στις παλέτες, ώστε να κάνουν ακόμα πιο εύκολη και ακριβή την εφαρμογή- ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να δημιουργήσετε από το πιο natural μέχρι το πιο έντονο, αλλά πάντα σοφιστικέ και θηλυκό μακιγιάζ.

Όσο για τη συσκευασία της, είναι λεπτή ώστε να χωράει παντού και κάνει παιχνίδι ανάμεσα στο ματ και το λαμπερό μαύρο, δύο υλικά με σαφή αναφορά στο διαχρονικό tuxedo του οίκου. Την Palette Parisienne θα τη βρείτε αποκλειστικά στα αεροδρόμια και τα καταστήματα duty free.

Διαβάστε ακόμα

Αυτό το Touche Eclat το θέλουμε (ακόμα πιο πολύ)!

Είναι Top Secret!

Η λάμψη των ημιπολύτιμων λίθων στο πρόσωπό σας!