H Nivea έρχεται ανανεωμένη!

H Nivea έρχεται ανανεωμένη!

Μετράει ήδη 100 χρόνια παρουσίας στη γυναικεία φροντίδα και ανανεώνει την εμφάνισή της

Μπορεί μία συσκευασία που κλείνει τα 100 να αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για έναν ολόκληρο δημιουργικό ανασχεδιασμό;

Η Nivea αποδεικνύει ότι μπορεί και προχωρά στην μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ανανέωσή της στα 100 χρόνια παρουσίας της στην αγορά. Η Nivea μπήκε το 1963 στην περιποίηση σώματος, δημιούργησε επαναστατικές και καινοτόμες φόρμουλες νερό σε έλαιο για την φροντίδα της επιδερμίδας, πήρε πρωτιές στην προτίμηση των καταναλωτών για προϊόντα περιποίησης σώματος και τώρα αντλεί έμπνευση από την μεγάλη κληρονομιά της και αλλάζει.

Συγκεκριμένα, η έμπνευση ήρθε από την καρδιά της μάρκας, όπου ανάμεσα στις αμέτρητες συσκευασίες, τα λογότυπα και τα σχέδια που τη συνόδεψαν στο δημιουργικό της ταξίδι τα τελευταία 100 χρόνια, το «οικόσημο» της μάρκας, το ιστορικό tin Nivea Crème, έγινε το σημείο αναφοράς αυτής της αλλαγής.

Στο ιστορικό tin NIVEA crème βασίστηκε η δημιουργία μίας ολόκληρης δημιουργικής γλώσσας η οποία αποτυπώνεται σταδιακά στις συσκευασίες όλων των προϊόντων της. Το tin NIVEA Crème κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του και οι συσκευασίες προϊόντων περιποίησης σώματος αλλάζουν και παίρνουν μία πιο «ανθρώπινη» μορφή. Και μέσα από αυτή την διαδικασία όχι απλά ανανεώνεται αλλά σας προκαλεί να αντλήσετε και εσείς έμπνευση κάθε μέρα από τον ίδιο σας τον εαυτό!

Διαβάστε ακόμα

Δοκιμάσαμε: τη νέα BB Cream της Nivea

Του χεριού σας!